ДОПОМОГА

Ветеран війни йде піший марафон з Івано-Франківщини до Житомира, щоб зібрати кошти на потреби 95-ї бригади

31 July 2023, 14:38

Ветеран російсько-української війни Іван Халус йде піший марафон з міста Долина, що на Івано-Франківщині, до Житомира, аби зібрати гроші на нагальні потреби для побратимів з 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Мова йде про евакуаційну автівку, антидронову рушницю, старлінк та рації. Загальна вартість яких, за попередніми підрахунками, складає близько 720 тис. грн.

Кожен кілометр благодійної мандрівки, протяжністю в понад 500 км, колишній десантник хоче монетизувати. Тому, щодень звітує про пройдені кілометри, закликаючи небайдужих долучатись до доброї справи гривнею.

Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7451 5478 1337

Монобанк: 4441 1111 5319 9843

«Сьогодні п’ятий день, як ми почали наш марафон. Пройшов за сьогодні вже більше 12 км. Настрій так собі, спекотно, але знаю, шо за нами буде перемога. Шкода, що багатьма жертвами це все вдасться. І для того, щоб менше було жертв, кожен з нас мусить допомагати тим, хто на передовій, на перших позиціях. Що стоїть, ставши стіною, проти нашого ворога. Тому я дуже прошу вас донатьте, допомагайте! Нас багато і нас не подолати! Слава Україні!», - каже ветеран російсько-української війни Іван Халус.

На зараз ветерану вдалося зібрати трохи більше 50 тис. грн. Попереду ще майже два тижні в дорозі. До Житомира Іван Халус планує дійти до 7 серпня.

Нагадаємо, 8 травня воїн-десантник Іван Халус створив у Житомирі скульптуру пам’яті воїнів 95-ї бригади, закарбувавши на ній імена загиблих побратимів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: марафон Халус збір коштів благодійність війна 95 бригада 
Матеріали по темі