Події

У області за добу ліквідували 5 пожеж, серед них - загоряння квартири в Житомирі

31 July 2023, 15:12

За добу в регіоні виникло п'ять пожеж.

Про це 31 липня повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області.

«30 липня о 19:42 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в квартирі однієї з п’ятиповерхівок м. Житомир. На місце негайно було спрямовано відділення 3 державної пожежно-рятувальної частини. З'ясувалося, що в однокімнатній квартирі, яка знаходиться на третьому поверсі, спостерігається сильне задимлення. Там в кімнаті горів диван та домашні речі. Оперативними діями фахівців ДСНС вже за 10 хвилин загоряння було локалізовано, а о 20:00 ліквідовано», - йдеться у повідомленні.

Крім того, в м. Малин минулої доби рятувальники ліквідовували займання в цегляній господарській будівлі. Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС вдалося запобігти поширенню полум’я на поруч розташований житловий будинок. Також цієї ж доби рятувальники залучалися на ліквідацію пожеж в обласному центрі, с. Медведки Бердичівського району та с. Красногірка Житомирського району. У перших двох випадках в горіло сміття, а в другому — зайнялось в цегляному гаражі. Внаслідок усіх пожеж ніхто не постраждав, причини їх виникнення наразі встановлюється фахівцями.

Пізніше у коментарі Житомир.info ГУ ДСНС в Житомирській області уточнили, що в Житомирі одна пожежа сталась у районі Богунія та інша на вул. Космонавтів.

Нагадаємо, уранці 30 липня 2023 року в Житомирі сталася пожежа в квартирі двоповерхового житлового будинку. В одній із кімнат рятувальники виявили непритомного літнього чоловіка. Його госпіталізували.

Як повідомляв Житомир.info, 29 липня 2023 року у Житомирі близько 6 ранку сталася пожежа у двоповерховому будинку на провулку Провіантському між вулицями Довженка та Шевченка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники 
Матеріали по темі