Події

У Житомирі жінка після здачі житла в оренду не знайшла там люстри, телевізора, шторів та навіть постільної білизни

1 August 2023, 11:44

Поліцейські затримали жителя Дніпропетровщини за крадіжку з квартири містянки.

Про це 31 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«До поліції звернулася 31–річна жінка, яка розповіла, що здавала житло в оренду подобово. Та після візиту чергових квартирантів власниця виявила відсутність побутової техніки та інших речей. Оперативники Житомирського районного управління провели низку розшукових заходів та встановили, що напередодні помешкання орендував 27-річний житель Криворізької громади. Невдовзі правоохоронці розшукали і самого орендаря вже на Чернігівщині. Чоловік разом з товаришами автомобілем повертався додому. Під час проведення невідкладних слідчих дій поліцейські виявили в транспортному засобі клунки з телевізором, люстрою, постільною білизною, посудом, шторами та тюлями», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що підозрюваний у причетності до крадіжки пояснив, йому сподобалися «чужі речі» в орендованій квартирі, а під дією алкоголю вирішив забрати їх собі. Непомітно для товаришів поклав викрадене до багажника та планував відвезти додому.

Відтак слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили йому про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Нині вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Зважаючи на вчинення крадіжки в період воєнного стану, покарання може сягнути від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 3 липня у поліції інформували, що в Житомирі затримали чоловіка, який викрав цінні речі з будинку 51-річної жінки: дочекався, поки містянка піде з дому, проліз у вікно і виніс з оселі швейну машинку та наручний годинник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка квартира злодій оренда житла житло поліція 
Матеріали по темі