Місто

Житловий комплекс «Домашній 2» у Житомирі: темпи будівництва та вигідні пропозиції при купівлі квартир

1 August 2023, 15:31

Швидко, якісно та надійно - усе це про житловий комплекс «Домашній 2» у Житомирі, будівництво якого стартувало у серпні 2022 року. Попри воєнний стан, завдячуючи Збройним Силам та професійній будівельній команді, компанії «Артхаус Груп» за рік вдалось досягти запланованих результатів.

«Ми коли розпочали наше будівництво, то були тільки палі і котлован. На даному етапі бачимо, що ми вже збудували дві секції на 200 квартир, у третій секції почали мурувати четвертий поверх», розповідає керівник проєкту ЖК «Домашній 2» Олександр Бевзо.

Зокрема, ззовні перша секція повністю довершена - встановлені вікна, пофарбований фасад, до будинку підведені комунікації. Що ж стосується внутрішніх робіт, то вони теж на завершальному етапі.

«У першій секції завершуються оздоблювальні роботи. Кладеться плитка на підлогу, штукатуряться стіни, ведеться фарбування, встановлюються вхідні двері у квартирах, заведено воду і газ, і підключено до внутрішніх мереж. Невдовзі будемо робити газифікацію поквартирно. В під’їздах вмонтовано два ліфти, які готові працювати», - коментує керівник проєкту ЖК «Домашній 2».

Щоб будинок був не лише комфортним, а і енергоефективним, забудовники дотримуються новітніх будівельних рішень.

«Ми завершили роботи по монтажу даху, який був утеплений утеплювачем 250 мм, зверху залита стяжка, по верху була застелена ПВХ-мембрана, яка дуже якісна і має великий термін експлуатації. Також, наш будинок дуже енергоефективний, тому що будувався він з червоної цегли і утеплювався базальтовою плитою 120 мм», - каже керівник проєкту ЖК «Домашній 2» Олександр Бевзо.

Робота кипить і на другій секції житлового комплексу «Домашній 2».

«На другій секції також ведуться внутрішні роботи по електриці, сантехніці і обклеюємо фасад», - говорить про етапи виконання будівельних робіт Олександр Бевзо.

Окрім іншого, перевага житлового комплексу «Домашній 2» - це і розвинена інфраструктура навколо новобудови. Тут є і кафе, і продуктові магазини з аптеками, ба навіть салон краси.

«На території ЖК «Домашній 2» вже працюють аптеки, магазини, відділення Нової пошти та Укрпошти. Територія ЖК «Домашній 2» дозволить безпечно і спокійно відпочивати вам з вашими дітками на дитячих спортивних майданчиках та окремих зонах відпочинку», - зауважує фахівець з продажу ЖК «Домашній 2» Богдан Шуляк.

Наразі триває будівництво четвертої та п’ятої секцій житлового комплексу. Забудовник пропонує майбутнім мешканцям найкращі умови для придбання омріяних квадратних метрів, широкий вибір планувань та можливість розтермінування до 18 місяців.

«Житловий комплекс «Домашній 2» пропонує вам смарт-квартири від 30 кв.м, однокімнатні від 32 кв.м та двокімнатні квартири від 55 кв.м. Разом із сучасними та комфортними квартирами ЖК «Домашній 2» пропонує комерційні приміщення та гаражні бокси. Також, у нас діє розтермінування та спеціальні акційні пропозиції для військових. Тому запрошуємо до Центру продажу за більш детальною інформацією. Ласкаво просимо додому!», - наголошує фахівець з продажу ЖК «Домашній 2» Богдан Шуляк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК житловий комплекс 
Матеріали по темі