Суспільство

Житомирський картонний комбінат продовжує допомагати військовим: передали черговий автомобіль

9 August 2023, 15:23

Житомирський картонний комбінат продовжує допомагати українським захисникам. Підприємство вже передало на потреби військових близько двох десятків транспортних засобів. І ось в черговий раз передають автомобіль, цього разу пікап.

«Ми розуміємо, що сучасна війна – це швидкість і від цього залежить життя військових, тому зробили акцент на автомобілях для ЗСУ. Це фундамент, це дуже допомагає їм на фронті. Попит є саме на пікапи, бо у них гарна прохідність, а також можна перевозити спорядження», - говорить комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Барський.

Автомобіль не залишиться у Житомирі, його використовуватимуть там, де він найбільш потрібен.

«Будь-який автомобіль важливий для наших захисників – це мобільність, життя, захист. Ця машинка буде на сході, буквально через тиждень працюватиме по своєму бойовому застосуванню, будемо використовувати для захисту нашої держави», - сказав військовослужбовець Володимир.

ЖКК не лише допомагає воїнам на фронті, а й дбає про власних працівників, які повертають додому.

«Наразі більше, ніж сто працівників Житомирського картонного комбінату проходять службу в ЗСУ. Ми намагаємося підтримувати з ними зв'язок, щоб отримувати інформацію про те, що їм необхідно і допомагаємо їм чим можемо. Зараз ми розробляємо програму по допомозі працівникам комбінату, які повертаються з фронту, а також допомагаємо в реабілітації тим, хто отримав поранення. Чекаємо всіх і будемо намагатися допомогти всім нашим працівникам», - каже генеральний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Карпека.

Житомирський картонний комбінат й надалі планує підтримувати армію заради нашої спільної мети.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖКК картонний комбінат 
Матеріали по темі