Події

Патрульна поліція Житомирської області виявила ще чотири випадки перевезення лісопродукції без оформлених документів та маркування на колодах

10 August 2023, 16:18

Патрульні виявили транспортні засоби, водії яких перевозили лісопродукцію без відповідних документів.

Про це 10 серпня повідомляє Патрульна поліція Житомирської області.

«Днями на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин інспектори зупинили вантажний автомобіль Volvo з причепом, водій якого перевозив деревину породи сосна. Під час перевірки з'ясувалося, що керманич перевозив соснові колоди, а для перевірки пред'явив накладну в якій кількість та діаметр вантажу не відповідали фактичним. Нещодавно, також на автомобільній дорозі Київ — Ковель — Ягодин, охоронці порядку зупинили вантажівку Volvo із напівпричепом, що перевозила колодки круглі (сосна). Інспектори виявили невідповідність кількості наявного вантажу до вказаної в документах. Окрім того, на деяких колодах були відсутні бирки маркування», - йдеться в повідомленні.

Напередодні на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин інспектори зупинили вантажний автомобіль DAF, який перевозив дубові дрова. Під час перевірки з'ясувалося, що в документах на вантаж вказано — відходи деревообробки (обапол).

Учора на автомобільній дорозі Київ — Чоп інспектори зупинили вантажний автомобіль Renault, що перевозив лісопродукцію. Під час перевірки виявилось, що на вантаж відсутні належним чином оформлені документи, бирки маркування наявні лише на деяких колодах, але й вони не відповідають їх фактичному діаметру.

Інспектори забезпечили охорону місць подій та викликали слідчих для з'ясування подальших обставин справ.

Нагадаємо, 9 серпня на півночі Житомирської області викрили місцевого жителя, який без документів перевозив трактором соснові колоди.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2023 року в Житомирській області затримали вантажівку під керуванням жителя Рівненщини, який перевозив деревину без документів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вирубка ліс дерево дерева деревина лісопродукція патрульна поліція 
Матеріали по темі