Новини компаній

Уггі — найзручніше та тепле взуття

11 August 2023, 12:48

Тепле, зручне, комфортне взуття для жінок — це всім відомі чоботи-уггі. Вони прийшли до нас з Австралії. Як тільки їх побачили наші модниці, зразу виникло досить багато протирічливих думок. Багато людей вважали, що це "взуття на один день" і воно дуже швидко зникне з загальної уваги. Одні вважали, що таке взуття недостатньо гарне і носити його ніхто не буде, інші говорили, що воно непрактичне. Але всі згодились, що уггі — найзручніше та тепле взуття. Інтернет-магазин "Конфіскат" https://konfiskat.ua/catalog/woman/obuv/cat=uggi-15 пропонує великий вибір таких чоботів.

Уггі для всіх сезонів

У класичному варіанті таке взуття шиється з овечої шкіри. Існують і інші варіанти підбору матеріалу для пошиву чобіт, наприклад, хутро шиншили або кролика. Але це вже неоригінальні моделі.

Зараз багато виробників почали випускати взуття, застосовуючи різноманітні матеріали:

  • замшу;
  • натуральну шкіру;
  • хутро;
  • в'язаний трикотаж і інші.

Просторі стильні чоботи з широким голінцем підходять як для жінок, так і для чоловіків, але частіше все — це жіноче або дитяче взуття. Її можна побачити на ногах взимку, але в демисезонний період уггі також актуальні.

Останнім часом виробники стали виготовляти це стильне взуття не тільки з натуральних матеріалів, але і з синтетичних. Таким чином виробники зробили уггі доступними для людей з будь-яким доходом, ціна на них стала набагато нижчою. Зручність взуття від цього не постраждало.

З чим поєднуються уггі

Уггі ідеально поєднуються з вузькими штанами та джинсами, відмінно підходять до образу, в який входять светри крупної в'язки, кардиган або туніка.

У холодну пору їх можна носити разом з теплою сукнею та щільними колготками. Такий образ надасть вам жіночності та сексуальності. Подібний комплект підійде як для струнких дівчат, так і для власниць повних ніжок. У будь-якому випадку уггі будуть до місця, і ходити в них буде приємно та зручно.

Оскільки хутряні чобітки — це, як правило, все-таки зимове взуття, то в холодну пору їх носять з різним верхнім одягом: пуховиками, пальто вільного крою, короткими шубками, теплою курткою з джинсової тканини, доповненою великим в'язаним шарфом.

Це універсальне взуття популярне й у теплу пору. Багато модниць по всьому світу, включаючи відомих зірок екранів, носять уггі в комплекті з літніми сукнями або шортами. Їх можна побачити навіть на пляжі, в комплекті з купальниками.

Існують також спеціальні літні в'язані моделі цих "пухнастих" чобітків. Вони бувають найрізноманітніші кольори та відтінки.

Інтернет-магазин "Конфіскат" має в асортименті понад 120 моделей цього універсального, модного та зручного взуття. На сторінках сайту ви обов'язково знайдете модель, яка підійде саме вам.

Як носять уггі протягом чотирьох сезонів? Чому зимою тепло, а літом прохолодно?

Оригінальні моделі м'яких чобітків виготовляються з вовни мериносових овець. Цей вид тварин мешкає в Австралії. Вовна овець має дивовижну властивість — для води вона непроникна, але "дихає". Завдяки цьому чобітки не промокають і ноги не потіють у такому взутті.

Уггі з мериносової вовни зігріють навіть в сильний мороз. Влітку вони принесуть ногам прохолоду.

Чобітки можуть мати різну висоту. Це можуть бути короткі моделі, до щиколотки. Також висота голені може сягати коліна. Таке різноманіття допомагає підібрати чобітки, які гармоніюють з іншим образом.

Оберіть модель, переглядаючи онлайн-сторінки інтернет-магазину "Конфіскат". А ми подбаємо про швидку доставку покупки покупцеві.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі