Місто

Як Житомир цього року відзначає День молоді з фотозонами, майстер-класами та корисними активностями

12 August 2023, 14:52

В суботу, 12 серпня, у Житомирі на Новому бульварі відзначають Міжнародний день молоді. Біля кінотеатру «Жовтень» працює дискусійна панель, а вздовж бульвару організували локації з різними активностями.

«Сьогодні на Новому бульварі працює 20 локацій для різної категорії молоді. Для молоді, у якої є сім’ї – дитячі локації, для творчої молоді є можливість долучитися до мистецьких акцій, розпису шоперів, гільз. Для молоді, яка почала свій бізнес, є алея «Молоді акули», де вони презентують свій хендмейд. Для молоді, яка хоче у політику, бачить теми, які хоче обговорити, працює дискусійна панель. Також працює Червоний Хрест, Центр роботи з цивільними, проводять майстер-клас з плетіння нашоломників. На вулиці Михайлівській працює фотосушка. У двох локаціях працює кіно марафон: у вежі – цілий день дитячі мультфільми, в Навколокультурному центрі на вулиці Скорульського – дорослі фільми. Тут же (на Новому бульварі) можна пройти тестування на ВІЛ, отримати багато корисної інформації, долучитися до майстер-класів з розпису, фехтування, піти в гамак-парк і відпочити там. Ввечері ми чекаємо «Дім сонця» (фаєр-шоу)», – говорить начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Локації працюють з 12:00 кожна має свій час роботи, а загалом всі заходи мають завершитися до 22:00.

Нагадаємо, 7 серпня виконком погодив відзначення у Житомирі Міжнародного дня молоді, на який планують витратити не більш ніж 50 тис. грн, і затвердив план заходів.

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня 2022 року з нагоди Дня молоді у Житомирі влаштували благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, майстер-класи та арттерапію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День молоді Новий бульвар Ковальчук 
Матеріали по темі