Суспільство

Дайте безкінечну кількість боєприпасів, пару місяців часу і ми дійдемо до кордонів: житомирські десантники про роботу на фронті

16 August 2023, 12:18

Мінометники 95-ї бригади вміло відпрацьовують по російських окупантах й розповідають про перевагу артилерії у цій війні.

Про це 16 серпня йдеться в дописі служби зв'язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ ЗС України.

А на відео зафіксовано бойову роботу одного з розрахунків мінометного підрозділу 95-ї бригади ДШВ ЗС України.

«Ці мужні та вмотивовані десантники щодня мінусують ворогів і демонструють росіянам хто є господарем на священній Українській землі», - зазначають у пресслужбі Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Як артилеристи 95 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України продовжують знищувати ворожі цілі з російськими окупантами, випалюючи навіть будь-який слід від них. Працюють інтенсивно, ставлять рекорди по влучаннях і роблять усе можливе, аби ворог не прийшов у домівки мирних жителів, більше дивіться у сюжеті від 7 серпня 2023 року.

Нагадаємо, у відео 95-ї бригади від 4 серпня житомирські піхотинці розповідали про бойові дії «на нулі», успіхи завдяки техніці та злагоджену роботу захисників

А наприкінці липня 2023 року мінометники житомирської бригади розповіли, як завдяки злагодженій командній роботі ефективно нищать російських окупантів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 95 бригада ДШВ окупант війна десантник артилерист 
Матеріали по темі