Влада

Президент підписав указ щодо рішення РНБО про звільнення керівників обласних ТЦК та СП

17 August 2023, 16:09

Президент Володимир Зеленський увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 11 серпня 2023 року «Про результати перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України».

Відповідний указ від 17 серпня 2023 року оприлюднений на сайті президента.

«Рекомендувати Головнокомандувачеві Збройних Сил України прийняти рішення щодо перебування на посадах керівників обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України, припинивши практику їх ротацій. Призначати за рекомендаціями командувачів (командирів) оперативно-тактичних угруповань, оперативно-стратегічних угруповань військ (сил) на посади керівників обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Збройних Сил України осіб офіцерського складу, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, та за умови проходження ними перевірки Службою безпеки України», - зазначається в рішенні РНБО.

Офісу генпрокурора разом із Національним агентством з питань запобігання корупції та Державним бюро розслідувань рекомендовано вжити у місячний строк додаткових заходів з протидії вчиненню посадовими особами ТЦК та СП корупційних та інших кримінальних правопорушень.


Нагадаємо, 11 серпня президент Володимир Зеленський повідомив, що за підсумками засідання РНБО всі керівники обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки будуть звільнені.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці червня 2023 року перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк в ефірі національного марафону новин попереджав, що керівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки перевірятимуть на доброчесність та ефективність правоохоронці, силовики, НАЗК та ЗСУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський ТЦК та СП звільнення указ президент РНБО 
Матеріали по темі