Події

Вночі росіяни дронами-камікадзе атакували об’єкт інфраструктури в Житомирській області: через уламки виникла пожежа, жертв немає

19 August 2023, 09:37

Уночі Житомирщина була атакована дронами-камікадзе, через падіння уламків виникли пожежа, обійшлося без жертв.

Про це 19 серпня о 9:18 повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Ворог атакував один з об'єктів інфраструктури Житомирщини дронами-камікадзе. Через падіння уламків збитого безпілотника виникла пожежа, яка була локалізована фахівцями ДСНС. Жертв та постраждалих немає. Інформація про масштаб пошкоджень уточнюється», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, вночі 19 серпня повітряна тривога у Житомирській області була оголошена о 01:14, відбій оголосили о 05:32. Тривала вона 4 год. 18 хв.

А Командування Повітряних Сил ЗСУ інформує, що вночі 19 серпня знищено 15 ударних БпЛА.

«У ніч на 19 серпня 2023 року рашисти атакували з північного напрямку ударними БпЛА «Shahed-136/131». Усього було випущено 17 ударних дронів з району Курська. У північних та центральних, а також і західних областях працювала протиповітряна оборона. Силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії з ППО інших складових Сил оборони України знищено 15 ворожих безпілотників», - зазначається в дописі.

Нагадаємо, з вечора 5 серпня по ранок 6-го серпня 2023 року Повітряні сили знищили 30 ворожих ракет та майже стільки ж дронів.

Як повідомляв Житомир.info, о 18:17 год. 5 серпня 2023 року на території Житомирської області була оголошена повітряна тривога (тривала до 19:40). О 19:03 Повітряні сили ЗСУ повідомляли про рух «кинжала» в напрямку Житомира. Згодом житомиряни та жителі області почали розповідати про звуки вибухів. Офіційної інформації від ОВА не було. У ніч на 6 серпня, о 3:43 год, в Житомирській області знову була оголошена повітряна тривога (тривала до 04:52). Повітряні сили попереджали про ракетну небезпеку на Житомирщині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дрон атака війна обстріл Повітряні сили 
Матеріали по темі