Місто

За проєкти нових укриттів для двох ліцеїв Житомира УКБ заплатить майже 1,5 мільйони

22 August 2023, 10:14

Після сесії Житомирської міської ради 20 липня 2023 року, де перерозподілили на укриття та потреби оборони 140 млн грн, управління капітального будівництва не оголошує нові тендери на капітальні ремонти, втім, активно замовляє проєкти на майбутнє.

Зокрема, 2 серпня підписаний договір з Житомирською філією ДП «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут "НДІпроектреконструкція"» на виконання проектно-вишукувальних робіт для нового будівництва споруди подвійного призначення (з захисними властивостями протирадіаційного укриття) на території Ліцею №7, вартість – 738 тис. 502,16 грн.

Цього ж дня з цією ж організацією підписаний договір на виконання проектно-вишукувальних робіт для нового будівництва споруди подвійного призначення (з захисними властивостями протирадіаційного укриття) на території Ліцею №8, вартість – 727 тис. 724,99 грн.

Обидва проєкти мають бути готові до 30 жовтня 2023 року.

Також 2 серпня був підписаний договір з ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн» на виконання проектних робіт для капітального ремонту системи вентиляції протирадіаційного укриття в будівлі Ліцею № 27, вартість – 117 тис. 480 грн. І договір з «НДІпроектреконструкція» на виконання проектних робіт для капітального ремонту споруд цивільного захисту (найпростішого укриття) в будівлі Ліцею № 21, вартість – 209 тис. 622 грн.

8 серпня підписали договір з ФОП Руденко Віктор Сергійович на виконання проектно-вишукувальних робіт для капітального ремонту території благоустрою Ліцею №14, вартість – 150 тис. грн.

Крім того, УКБ укладає договори на проєкти по реконструкції спортивних майданчиків:

виконання проектно-вишукувальних робіт для реконструкції спортивного майданчика на території Ліцею №33 – 70 тис. грн (ФОП Руденко Віктор Сергійович);

виконання проектно-вишукувальних робіт для реконструкції спортивного майданчика на території Ліцею №5 – 150 тис. грн (ФОП Руденко Віктор Сергійович);

виконання проектних робіт для реконструкції спортивного майданчика на території Ліцею №34 – 74 тис. 760 грн (ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн»).

14-15 серпня були підписані п’ять договорів на 275 тис. 900 грн (по 55 тис. 180 грн кожен) на виконання проектних робіт для реконструкції частини території благоустрою з встановленням дитячих майданчиків за адресами: вул. Покровська, 131; майдан Путятинський, 9/50; майдан Мистецькі Ворота, 11; вул. Героїв Десантників, 15; вул. Чуднівська, 101-а. Три договори уклали з ТОВ «Архітектура Плюс Дизайн», два – з ФОП Голенков Олег Олександрович.

Нагадаємо, на сесії Житомирської міської ради 29 червня цього року депутати підтримали рекомендацію про виділення 7,2 млн грн на встановлення дитячих майданчиків за шістьма адресами. Мер пояснював, що майданчиками збираються доповнити реконструйовані сквери.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2023 року заступниця директора департаменту освіти Світлана Ковтуненко розповідала про ліцеї Житомира, які не мали укриттів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УКБ тендер проєкт укриття майданчик закупівля проєктні роботи 
Матеріали по темі