Новини компаній

Друк на футболках на замовлення

24 August 2023, 15:06

Імідж можна справедливо вважати однією із складових успішного розвитку компанії. Відповідальні бізнес-власники завжди намагаються приділяти цьому аспекту діяльності особливу увагу. Найбільш простим і водночас досить дієвим методом підтримки корпоративної культури є формування іміджу фірми. Він створюється брендованими аксесуарами, оформленням логотипів на одязі, тих чи інших предметах.

Замовити друк на футболках можна в агенції Brandme. Нанесення написів і зображень – основний напрямок діяльності цієї організації.

Послуги агенції

У компанії пропонують зробити бренд замовника, його товар чи послуги пізнаваними, популяризувати. З цією метою можна зробити замовлення друку логотипу відповідно до сучасних методів. Фахівці агенції створюють на текстильних виробах чіткий якісний друк, який не схильний до несприятливого впливу факторів ззовні.

Фахівці готові допомогти зі створенням макета для друку, розрахують вартість послуги. У той же час замовник може надати майстрам готовий макет або скористатися допомогою дизайнерів агенції для його доопрацювання.

У перелік послуг компанії входить робота як із середнім, так і дрібним оптом.

Якщо зроблено замовлення друку на футболках у кількості від десяти штук, отримати виконану роботу можна за кілька днів за прийнятною ціною.

У агенції орієнтовані виключно на якість. Нанесені зображення стійкі: футболки можна піддавати багаторазовим пранням, прасуванню: кольори залишаються насиченими, зображення при цьому продовжує мати представницький вигляд.

Футболки з друком – жива реклама

Багато підприємців вважають за краще замовляти сувенірні футболки, прикрашені логотипом організації. Такий одяг стає потужним промо-інструментом, ефективним способом створення впізнаваності марки компанії. Це оптимальний варіант для того, щоб зробити ненав'язливу рекламу як для потенційних клієнтів, так і споживача, що вже існує.

Таким чином, це чудова можливість просування своєї фірми завдяки живій рекламі – людині, що носить футболку.

Друг на футболках передбачає:

  • УФ, DTF або тамподрук;
  • тиснення.

А також друк:

  • цифровий;
  • прямий на тканині;
  • сублімаційний.

Пропонується метод нанесення зображення на матеріал за допомогою спеціальної плівки – друк флексом.

Прикрасити футболку можна й із застосуванням шовкографії. Задіявши такий метод друку, логотипи, зображення на тканину наносять трафаретом.

Використання технологій друку сучасності, власного якісного обладнання допомагають майстрам агенції наносити зображення на футболки та інші види текстильних виробів – стійкі до деформації, чіткі та яскраві.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі