Україна

Зять Тимошенко став "падонком"

8 July 2008, 08:21

Після хуліганського нападу на солдат Внутрішніх військ в Одесі зять прем’єрки Юлії Тимошенко Шон Карр вирішив не зупинятися на досягнутому і продовжує привертати до себе увагу нестандартною поведінкою.

Нещодавно чоловік Євгенії Тимошенко став членом об’єднання байкерів "Падонкі".

Саме ужгородські представники цього клубу записали Шона Карра у кандидати на вступ до "Падонків" під час його минулорічного вояжу до Закарпаття, де він разом із дружиною взяв участь у фестивалі байкерської музики "Musik Bike Ukrainе".

Таку інформацію сайту "ЗІК" підтвердив голова ужгородського осередку міжнародного байкерського клубу "Падонкі" Олександр Суханов.

Сімейні традиції. Євгенія Тимошенко ввійшла у образ рецидівіста?
Сімейні традиції. Євгенія Тимошенко ввійшла у образ рецидівіста?
Тож на цьогорічний фестиваль "Musik Bike Ukrainе" Шон Карр приїде повноправним членом клубу "Падонкі".

Приїдуть також члени цього ж клубу із Росії, Угорщини, Польщі, Молдови та інших країн. Шон Карр виступить на сцені, розташованій на ужгородському стадіоні "Авангард", разом зі своїм гуртом "DVS".

10-13 липня в Ужгороді зберуться понад 1000 байкерів із Угорщини, Росії, Польщі, Словаччини, Молдови, Німеччини, Швеції, інших держав.

Есперти прогнозують, що зять Тимошенко ще може вступити до панківского клубу "Ублюдки", реперского "Подонки Нах", попсового клуба "Відстійник", клубу наркоманів "Косяк" та політичного клубу потвор та казнокрадів за інтересами "Блок Юлії Тимошенко"...

 

 

 

 

 

http://h.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі