Влада

Комунальники Звягеля провели чотири невдалі тендери на благоустрій кладовища за 1,7 мільйона і зрештою віддали підряд депутату

31 August 2023, 12:25

КП Звягельської міської ради «Звягельсервіс» 25 серпня прозвітувало про укладену угоду з ФОП Ващенко Олег Миколайович на послуги з благоустрою кладовища по вул. Василя Стуса в місті Звягель. Вартість угоди склала 1,67 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

Закупівлю провели без застосування електронної системи. У ProZorro опублікували лише угоду, укладену ще 17 серпня. Підрядник має до 30 листопада поточного року улаштувати пішохідні доріжки, бетонні конструкції, придбати та встановити лави на кладовищі.

Комунальники замовили послуги з благоустрою кладовища з п’ятої спроби. 31 травня КП Звягельської міської ради «Звягельсервіс» вперше оголосило відкриті торги з особливостями, очікувана вартість склала 1,67 млн грн. Свою пропозицію на участь подав ФОП Гаврилюк Василь Петрович - його пропозицію у 1,66 млн грн замовник відхилив. 23 червня вдруге замовник оголошує торги, ФОП Гаврилюк знову подає свою пропозицію, однак торги знову скасували через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель згідно з протоколом від 14.07.2023 року №224.

Третя спроба була знову невдала, закупівлю від 14 липня скасували, відхиливши пропозицію ФОП Гаврилюк Василя у 1,57 млн грн. Підприємець відмовився підписувати угоду. Четверта спроба від 28 липня теж була невдала - жоден учасник не надав свою пропозицію.

ФОП Ващенко Олег Миколайович займається підприємницькою діяльністю з 2003 року у Звягелі. З 2018 року фірма отримала держзамовлень на 8,66 млн грн.

Олег Ващенко - депутат Звягельської міської ради від партії «Європейська Солідарність». Також Ващенко входить до складу постійної комісії міської ради з питань бюджету територіальної громади, комунальної власності та економічного розвитку.


Наталія Іжицька для Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кладовище Звягель тендер закупівля благоустрій Ващенко 
Матеріали по темі