Події

Із водойм у Житомирській області за день дістали тіла двох чоловіків: одного – з кар’єру, іншого зі ставка (оновлено)

31 August 2023, 16:29

У селах Житомирської області на водоймах виявили тіла двох чоловіків 1978 та 1973 років народження.

Про це 31 серпня повідомляє Водолазна служба Жоксарс.

«31. 08.2023 року до Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно - рятувальної служби Житомирської обласної ради надійшло повідомлення від чергового Житомирського районного відділення поліції в Житомирській області про факт утоплення молодого хлопця 1978 року народження в селі Слобода Селець на місцевому кар’єрі. На місце пригоди було направлено групу водолазів. В результаті проведених пошукових заходів тіло потопельника було виявлено на глибині близько 3 метрів та доставлено до берега. Також 31.08.2023 року надійшло повідомлення від оперативного чергового головного управління ДСНС у Житомирській області , що на місцевому ставку села Слобідка Курненської.територіальної селищної громади Житомирського району втопився чоловік 1973 року народження. Водолазами було відпрацьовано місце пригоди, тіло було виявлено на глибині близько 2 метрів, доставлено до берега, передано близьким та працівникам поліції», - йдеться в повідомленні.

Оновлено 1 вересня о 12:25

Зауважимо, о 18:40 на сторінці водолазної служби змінили інформацію про одного з загиблих на водоймі, зазначивши, що в селі Слобода Селець на місцевому кар’єрі потонув не чоловік 1978 року народження, а юнак 2007 року народження.

Нагадаємо, 31 липня у селі Городківка Житомирської області на ставку виявили тіло чоловіка 1985 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 27 липня 2023 року в Житомирському районі дістали тіла двох потопельників: одного з річки Тетерів, іншого – з кар’єру села Горбулів Черняхівської селищної територіальної громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водолаз утоплення потопельник водойма кар'єр ставок 
Матеріали по темі