Україна

З ким хоче дружити Ющенко?

8 July 2008, 09:01
Центр соціологічних і політологічних досліджень "Соціовімір" попросив 25 провідних українських політологів відповісти на питання, з інтересами яких політичних сил, об'єднань і корпорацій так чи інакше співпадає діяльність Президента Віктора Ющенка після дострокових виборів у Верховну Раду України.

Експерти вказали три варіанти.

Лише один експерт вважає, що діяльність Президента співпадає з інтересами демкоаліції

Як повідомили в прес-службі центру, найбільша кількість експертів (84% відповідей) вважає, що діяльність глави держави співпадає з інтересами тієї частини Партії регіонів, яка орієнтується на Ріната Ахметова, Бориса Колесникова, Раїсу Богатирьову, 60% - з інтересами партії "Єдиний центр", 32% - з бізнес-корпораціямиІгоря Коломойського і Дмитра Фірташа, і 24% - з корпорацією Віктора Пінчука.

Жоден експерт не вважає, що його діяльність співпадає з інтересами Блоку Юлії Тимошенко в парламенті, і лише один експерт вважає, що діяльність Президента співпадає з інтересами демократичної коаліції в цілому.

Лише кожен п'ятий експерт вважає, що діяльність Ющенка співпадає з інтересами фракції НУНС і партії "Наша Україна", пише ЛІгабізнесІнформ.

 

http://gpu.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі