Місто

Житомирський експертно-технічний центр Держпраці відновив роботу та надає послуги під час війни: створює безпечні умови праці та зберігає життя

4 September 2023, 10:47

Житомирський експертно-технічний центр Держпраці на сьогодні впевнено та успішно крокує до відповідності своїх послуг міжнародним стандартам та сучасним вимогам, що висуваються до експертних організацій, які мають намір виконувати (виконують) експертизи у сфері охорони праці та безпеки промислового виробництва інших суб’єктів господарювання.

Попри реалії сьогодення та складні часи збройної агресії рф проти України, ми продовжуємо співпрацю та надання послуг суб’єктам господарювання. В цих умовах колектив ТОВ «ЖЕТЦ» рухається далі та працює задля розширення сфери надання послуг.

Головним завданням ТОВ «Житомирський експертно-технічний центр Держпраці» є допомога в створенні та максимальне дотримання безпечних умов праці, збереження життя і здоров’я працівників.

На сьогодні на підприємстві працюють висококваліфіковані фахівці, які надають послуги з проведення експертизи стану охорони праці та безпеки промислового виробництва суб’єктів господарювання, виконують експертне обстеження, технічний огляд, випробування, здійснюють технічне діагностування за допомогою сучасних приладів та обладнання, а також комплексно вирішують питання для виробників, уповноважених представників та постачальників товарів та оцінкою відповідності обладнання промислового призначення в Україні.

Основні напрямки діяльності:

  • Експертиза стану безпеки суб’єктів господарювання для підтвердження його спроможності виконувати роботи підвищеної небезпеки та експлуатувати машини, механізми, устаткування підвищеної небезпеки для видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки тощо)
  • Навчання та атестація (Навчання з питань охорони праці та електробезпеки, атестація робочих місць за умовами праці тощо)
  • Технологічні транспортні засоби (повний техогляд перед реєстрацією, зняттям з обліку, обстеження щодо продовження терміну експлуатації ТТЗ)
  • Електровиміри (проведення електровимірних та електровипробувальних робіт в електроустановках та електричних мережах, напругою до та понад 1000 В).

Крім того, на підприємстві функціонують наступні акредитовані лабораторії:

  • Лабораторія технічної діагностики
  • Електротехнічна лабораторія
  • Санітарна лабораторія

Підприємство також проводить аудити з охорони праці та технічні огляди механізмів та обладнань підвищеної небезпеки. Працівники виїжджають самостійно на об’єкти виробництва для технічного діагностування, це стосується також і атестації та експертного обстеження.

Однією з переваг є те, що спеціаліста не потрібно довго чекати – після укладання договору експерт починає виконувати замовлення протягом 3-4 днів. Загальний термін обстеження, формування висновку та відправки замовнику до 30 днів.

Замовити послугу можна на сайті або фізично в офісі за адресою м. Житомир, майдан Путятинський, 2, офіс 521, 10002.

Тут ви отримаєте:

– індивідуальний підхід до кожного замовника;

– гнучку систему ціноутворення за надані послуги;

– постійний консультативний супровід після виконання заявлених робіт;

– додаткову систему знижок постійним клієнтам;

– швидкі терміни виконання замовлень.

ЖЕТЦ: «Наш професіоналізм – гарантія безпеки праці!»

Важливо, що всі роботи та послуги проводяться згідно національних та міжнародних стандартів, у наявності всі необхідні сертифікати та дозволи на проведення відповідної діяльності.

Підприємство підтвердило свою компетентність та є єдиною експертною організацією в Житомирській області, яка акредитована Національним агентством з акредитації України згідно ДСТУ EN ISO/IEC 17020 (атестат акредитації №70405, чинний до 28.06.2028) та ДСТУ EN ISO/IEC 17025 (атестат акредитації №201651, чинний до 07.08.2024)



Інформацію про умови, порядок та терміни виконання, а також повний перелік робіт та послуг, що надається ЖЕТЦ, можливо отримати за адресою:

м. Житомир, майдан Путятинський, 2, офіс 521, 10002,

тел./факс: (0412) 43-04-72, 068 114-48-98, 098 344-58-37,

е-mail: dp.zh-etc@ukr.net,

сайт – https://etc.zt.ua/

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЕТЦ експертно-технічний центр 
Матеріали по темі