Новини компаній

Чохли на телефон Xiaomi Redmi Note 12 – зовнішній вигляд та надійний захист

4 September 2023, 11:07

Після довгоочікуваного виходу телефону Redmi Note 12 фанати китайського бренду почали його розкуповувати, а водночас дивитись у бік різноманітних аксесуарів. Одним із популярних аксесуарів прийнято вважати найпростіший чохол, що забезпечує зміну зовнішнього вигляду пристрою, а також гарантує захист від багатьох зовнішніх впливів та факторів.

Варіацій виконання не так мало. На вибір надаються як аксесуари з максимальним захистом телефону, так і найпростіші моделі, які використовуються переважно для зміни кольору смартфона. Вибираючи чохли на редми нот 12 потрібно також не забувати про захисну плівку або скло, щоб унеможливити пошкодження дисплейного модуля. В інтернет-магазині Chekhol вдасться знайти все, що потрібно власнику 12 версії телефону Redmi Note.

Матеріали чохлів

Кейси виготовлені з великої кількості матеріалів на вибір і кожен з них матиме свій набір переваг та особливостей:

  • Силікон. Недорогий матеріал та чохли з нього найчастіше виконані у вигляді накладки. Завдяки пружності матеріалу він ідеально амортизує при механічному впливі;
  • Шкіра. Цей матеріал використовують для виготовлення чохлів-книжок або накладок. Поверхня має відповідну текстуру, що вкотре додає оригінального зовнішнього вигляду. Чохол-книжка додатково вміщує гроші та банківські картки;
  • Тканина. Відносно дешевий та стильний матеріал. Нанесення принтів дозволить запропонувати покупцям різноманітність із оригінальним декором;
  • Комбінації. Деякі виробники комбінують матеріали та створюють оригінальну конструкцію з додаванням скла, поліуретану або штучної шкіри.

Вибір залежить багато в чому від індивідуальних уподобань і того, де і за яких умов телефон використовуватиметься, і що на нього загалом впливатиме.

Правила вибору чохла

Насамперед потрібно переконатися, що вибраний чохол відповідає моделі конкретного телефону. У магазині Chekhol запропонована продукція високої якості. Кожен чохол має відповідні отвори, які повністю збігаються з роз'ємами телефону. Задири і шорсткості повністю виключені. Будь-який матеріал залишається щільним та практичним.

Якщо виникнуть складнощі у виборі, то фахівці готові запропонувати допомогу у підборі та купівлі. Діє доставка по областях України та оплата різними способами. Після покупки залишається лише виконати встановлення та почати користуватися захищеним пристроєм. На деякі моделі чохлів надається гарантія.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чохол телефон 
Матеріали по темі