Влада

Головою Корольовського районного суду Житомира знову став Юрій Драч

5 September 2023, 16:06

На посаду голови Корольовського районного суду м. Житомира одноголосно обрали Юрія Драча.

Про це 5 вересня 2023 року повідомила пресслужба райсуду.

«На виконання вимог статті 20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», 04 вересня 2023 року, відбулися загальні збори суддів Корольовського районного суду м. Житомира для вирішення питання про обрання на адміністративну посаду голови суду. Згідно з вимогами чинного законодавства, шляхом таємного голосування, на посаду голови Корольовського районного суду м. Житомира одноголосно обрано Юрія Івановича ДРАЧА. Колектив щиро вітає очільника суду та бажає плідної праці й подальших професійних успіхів. Віримо, що Ваші знання, досвід, авторитет, фахова майстерність сприятимуть реалізації судово-правової реформи та утвердженню в Україні верховенства права та закону. Нехай Ваша праця, творча енергія і наполегливість стануть основою для стабільності судоустрою України, забезпечення прав і свобод людини, а результати цієї праці завжди приносять Вам задоволення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Юрій Драч очолював цей районний суд до того, як на зборах 29 червня 2023 року головою Корольовського районного суду обрали Дідоренко Анжеліку Едуардівну, яка раніше була головою Марківського районного суду Луганської області.

Але нова голова суду пропрацювала на цій посаді лише два місяці.

«28 серпня 2023 року Анжеліка Дідоренко за власною ініціативою звернулася до Зборів суддів Корольовського районного суду м. Житомира із заявою про дострокове припинення повноважень на адміністративній посаді. Протокольним рішенням зборів суддів №15 вирішено достроково припинити повноваження Анжеліки Дідоренко. Колектив суду щиро дякує за плідну працю, за вміле керівництво, професійне і людське відношення до суддів та працівників апарату суду, терпіння та цілеспрямованість», - повідомила пресслужба суду.

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня 2023 року головою Житомирського районного суду одноголосно обрали суддю Єзерську Інну Володимирівну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд суддя Драч Корольовський райсуд 
Матеріали по темі