Економіка

Ветерани із Житомирської області отримали перші гранти на власну справу: які бізнес-проєкти схвалили

6 September 2023, 09:31

Троє подавачів із Житомирщини на грантову підтримку ветеранських бізнесів від єРобота отримали позитивні рішення Державного центру зайнятості. Серед них двоє учасників бойових дій і дружина ветерана.

Про це 5 вересня повідомила Житомирська обласна служба зайнятості.

«Згідно з їхніми бізнес-проєктами у Житомирі відкриється салон краси і розшириться мережа пекарень, а поблизу міста буде започатковано виробництво деревної паливної пелети. Загальна сума грантових коштів на трьох отримувачів становить 1 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Всього від початку дії цієї програми, з квітня 2023 року, жителями Житомирщини було подано 11 заяв.

Щоб взяти участь у грантовій програмі для ветеранів та їхніх дружин (або чоловіків), можна подати заявку на порталі "Дія" за посиланням: https://diia.gov.ua/services/categories/biznesu/yerobota.

Детальніше про програму - тут https://is.gd/jxqZ7j

Відповіді на запитання щодо умов кредитування та оформлення заявки можна отримати за телефоном «гарячої» лінії 063-214-41-75, під час онлайн-консультацій (щосереди о 15-00, слідкуйте за анонсами), а також в телеграм-каналі Житомирської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_Zhytomyr.

Нагадаємо, з 10 квітня Уряд запустив нові грантові програми для ветеранів, завдяки яким вони зможуть отримати фінансову підтримку від держави для старту або розвитку своєї справи. Зазначалося, що захисники і захисниці, які мають бажання займатися підприємництвом або ж розвивати свій бізнес після повернення до цивільного життя, зможуть отримати грант від 250 тис. грн до 1 млн грн. Окрім того, другий з подружжя захисника зможе отримати грант 500 тис. грн на розвиток сімейного бізнесу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грант мікрогрант ветеран єРобота бізнес ЦЗ центр зайнятості 
Матеріали по темі