Події

На трасі Київ-Чоп поблизу Житомира вночі сталася ДТП із потерпілими: рух транспорту в обох напрямках ускладнений

7 September 2023, 09:25

Поблизу села Вереси Житомирської області уночі 7 вересня сталася ДТП з потерпілими, внаслідок чого рух транспорту частково ускладнений в обох напрямках.

Про це о 7:27 проінформувала патрульна поліція в Житомирській області.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась, близько 3-ї години ночі, на 136 км автодороги Київ — Чоп (поблизу села Вереси Житомирської області), рух транспорту частково ускладнений в обох напрямках.

Патрульні забезпечують безпеку, регулювання дорожнього руху та організували реверсний рух. На місці автопригоди працюють всі необхідні служби. Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 вересня у патрульній поліції повідомили, що близько 12 години поблизу села Семенівка, на об’їзній Бердичева сталася ДТП із потерпілими, внаслідок цього смуга руху в напрямку обласного центру була перекрита, на місці працювали правоохоронці та медики. Згодом правоохоронці надали подробиці автопригоди: Dacia в’їхала в колесовідбійник, а Skoda – в Volkswagen, який пригальмував через попередню автівку. Обійшлося без постраждалих, на водіїв, які не дотрималися безпечної швидкості і спричинили ДТП, склали протоколи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція Київ-Чоп 
Матеріали по темі