Події

На трасі в Житомирській області зупинили Hyundai за перевищення швидкості і виявили іноземця-нелегала

8 September 2023, 15:18

На дорозі в Житомирській області 7 вересня патрульні зупинили автомобіль Hyundai, водій якого порушив швидкісний режим та незаконно перебував на території України.

Про це 8 вересня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, на 8 км автомобільної дороги Житомир — Попільня — Сквира — Володарка — Ставище, під час здійснення контролю за дотриманням швидкісного режиму патрульні зупинили автомобіль Hyundai. Під час перевірки документів охоронцям порядку не вдалось встановити особу водія, оскільки останній, мав лише тимчасовий дозвіл на право керування транспортними засобами. Він повідомив патрульним, що є іноземцем та не має жодних документів, що дозволяли б йому легально перебувати на території України. Для встановлення особи, обставин справи та складання відповідних матеріалів, інспектори доставили громадянина до міграційної служби», - йдеться в повідомленні.

За порушення швидкісного режиму на водія патрульні винесли адміністративну постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості) КУпАП. Міграційна служба також склала на громадянина відповідні адміністративні матеріали.

Нагадаємо, цьогоріч 27 січня правоохоронці інформували, що на 163 км автомобільної дороги Київ – Чоп (с. Болярка Житомирського району) за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen за перевищення швидкості і виявили 26-річного іноземця-нелегала із Об'єднаних Арабських Еміратів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні нелегал іноземець мігрант патрульна поліція 
Матеріали по темі