Місто

Приватний дитсадок nest у Житомирі: новий, сучасний та прогресивний заклад, де працюють професіонали своєї справи

11 September 2023, 09:40

Рік тому на Корбутівці в Житомирі запрацював дитячий простір nest - особливий простір для гармонійного та всебічного розвитку дітей.У перекладі з англійської «nest» означає «гніздечко», і назва повністю виправдовує обстановку. Це заклад, в якому по-домашньому затишно, по-сучасному гарно й стримано, по-дитячому весело, цікаво й різноманітно.

Для дітей віком від 2 до 3 років працює міні-садочок з 4-годинним перебуванням (з 9.00 до 13.00 з понеділка по п’ятницю), максимальна кількість дітей у групі – восьмеро. З малятами працюють педагог та асистент педагога, передбачені прогулянка та перекус з фруктів та випічки.

Група для дітей від 3 до 6 років працює повний робочий день щодня з 9.00 до 18.00 з денним сном та можливістю повноцінного харчування (послуги кейтерингової компанії).

Щодня для дітей тут організовують розвиваючі і творчі заняття, забезпечують логіко-математичний та мовний розвиток, проводять заняття з музики та англійської мови, арт-терапію, казкотерапію, конструювання та експерименти, вчать взаємодіяти з іншими дітьми. Опівдні маленьких вихованців виводять на прогулянку на власний огороджений майданчик.

Батьки цінують nest за затишне та комфортне середовище, сучасний дизайн, меблі та іграшки з екологічно чистих матеріалів, велику навчально-методичну базу, кваліфікованих педагогів з вищою освітою, прогресивні навчальні програми та батьківське тепле ставлення до малят. У нас ви переконаєтеся, що діти, з якими невимушено, у формі гри займаються професійні педагоги, швидко та ефективно навчаються вкрай важливим і потрібним речам.

Тут знають, що дитині треба подарувати максимум знань із самого малечку. Гармонійне поєднання інтелектуального, творчого і фізичного розвитку є важливою умовою розкриття дитячого потенціалу. А щоб розвиток відбувався природно, необхідно звертати увагу на бажання й таланти самої дитини, що і роблять досвідчені педагоги дитячого простору nest.Тут також проводять заняття з:

  • раннього розвитку (1-3 роки);
  • всебічного розвитку (3-5 років);
  • підготовки до школи (5-7 років);
  • англійської мови (3-9 років);
  • художня студія (4-10 років), а також заняття з логопедом та психологом.

Подаруйте щасливе дитинство своїй дитині разом з nest!

Адреса закладу: вул. Чуднівська 106, м. Житомир

Контактний телефон: +380673452534

Більше інформації за посиланням

Сайт

Instagram

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитсадок 
Матеріали по темі