Місто

У центрі Житомира посеред дороги зупинився трамвай, утворилися затори

15 September 2023, 15:18

У Житомирі на перехресті вулиць Київська та Небесна Сотня 15 вересня близько 14:30 посеред дороги зупинився трамвай, рух транспорту ускладнений.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

«Біля універмагу щось трапилося з трамваєм. Через нього тролейбуси в обидві сторони не можуть проїхати, крім того, на дорозі затори», - повідомила читачка.

У коментарі Житомир.info в.о. начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Микола Єрмаков о 15:05 уточнив, що це звичайна технічна несправність, яку усунуть протягом 10-15 хвилин.

«Це технічна зупинка, на одній ділянці виникло знеструмлення, зараз він (ред. трамвай) поїде. На місці вже працюють комунальники, виправляють поломку. При такій помилці, зазвичай, трамваї стоять не більше 20 хвилин, можливо вже й поїхав або відновить рух протягом 15-20 хвилин», - зазначив Микола Єрмаков.

Нагадаємо, в обідню пору 29 липня у Житомирі на Польовій, на перехресті Вітрука і Корольова зіткнулися автівка та трамвай, допомога патрульних не знадобилася – водії владнали питання між собою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: трамвай транспорт електротранспорт Єрмаков 
Матеріали по темі