Суспільство

У Житомирській області були частково знеструмленні споживачі внаслідок ворожої атаки на енергооб’єкти, - Укренерго

21 September 2023, 12:11

Сьогодні через наслідки першої за 6 місяців ворожої атаки, є пошкодження енергооб’єктів в західному та центральному регіонах.

Про це 21 вересня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба НЕК «Укренерго».

«Сьогодні вранці, 21 вересня, через масовану ракетну атаку ворога зазнали пошкоджень об’єкти в західному та центральному регіонах. Було частково знеструмлено споживачів в Рівненській та Житомирській областях. Наразі роботу магістральних мереж в регіоні відновлено, триває заживлення побутових споживачів в мережах обленерго», - йдеться у повідомленні.

Також через наслідки атаки були часткові знеструмлення в Київській, Дніпропетровській, Харківській областях. Аварійно-відновлювальні роботи почались одразу після відбою тривоги.

Нагадаємо, уночі 21 вересня близько 3.40 російські окупанти атакували Україні крилатими ракетами. Усього зафіксовано пуски 43 крилатих ракет із 10 літаків стратегічної авіації Т-95мс з району західніше Енгельса.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня 2023 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин зібрав брифінг, на якому розповів, як Житомир оговтується від нічного ворожого удару по об’єкту енергетичної інфраструктури. Мер зазначив, що це найскладніша ситуація з початку війни з точки зору забезпечення електроенергією міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обстріл електроенергія ракетний удар росія енергооб'єкт Укренерго 
Матеріали по темі