Події

У селі Житомирської області під ранок горів магазин: вогонь знищив вщент товари та дах будівлі

27 September 2023, 13:48

У селі Олександрівка Звягельського району 27 вересня близько 5 ранку сталася пожежа в місцевому магазині, ймовірно, через коротке замкнення електромережі.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«27 вересня о 04:45 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в будівлі магазину в с. Олександрівка Звягельського району. Про це рятувальників сповістила продавчиня, яка проживає неподалік від магазину. Жінка побачила яскраву заграву над будівлею. По прибуттю вогнеборців до місця виклику будівля магазину була охоплена полум'ям по всій площі. Виявлення пожежі сталося запізно, в тому числі й враховуючи час доби. Оцінивши обстановку, було прийнято рішення про залучення додаткового пожежного автомобіля для підвозу води. Силами бійців ДСНС упродовж двох годин пожежу вдалося ліквідувати. Загиблих та травмованих немає. Вогонь устиг знищити покрівлю й перекриття по всій площі, а також майно всередині. В магазині можна було придбати продуктові та промислові товари. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 7 чоловік особового складу на двох пожежних авто», - йдеться в повідомленні.

Попередньо припускають, що загоряння виникло через коротке замкнення електромережі. Остаточні обставини пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, 1 квітня у місті Радомишль Житомирської області горів магазин. Рятувальники впоралися з пожежею упродовж години. Внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Вогонь устиг знищити 40 кв. м перекриття та пошкодити 15 кв. м покрівлі, ймовірна причина загоряння – коротке замикання в електромережі.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня 2023 року в селі Бігунь Коростенського району вогнеборці ліквідували пожежу у магазині. За попередньою інформацією, причиною пожежі стало порушення правил монтажу теплогенеруючих агрегатів (твердопаливного котла).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник магазин 
Матеріали по темі