Події

У Житомирі біля підвісного мосту врятували жінку, яка упала у воду та не могла самостійно пересуватися

27 September 2023, 16:55

Днями житомирські патрульні долучились до порятунку жінки, яка впала у воду під підвісним мостом.

Про це 27 вересня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«"Під підвісним мостом у воду впала жінка та кричить про допомогу", — таке повідомлення отримали днями житомирські патрульні. Найближчий екіпаж оперативно вирушив на місце події, де виявив небайдужого громадянина, який вже витягнув жінку на берег», - йдеться у повідомленні.

Інспектори Сергій Марчук, Віталій Болотний оглянули громадянку на видимі ушкодження. Вона скаржилася на сильний біль у грудях та повідомила, що не може самостійно пересуватися.

Патрульні викликали швидку та ще один екіпаж на підмогу, адже через дуже крутий схил від річки до дороги не змогли б самотужки її транспортувати до медиків.

Інспектори Олександр Маньківський та Ярослав Лісогурський прибули на підмогу, взяли у лікарів спеціальні ноші та спільно з колегами транспортували потерпілу до карети швидкої. Лікарі ушпиталили її.


Нагадаємо, 18 липня інспектори отримали виклик про те, що на Богунському мосту стоїть чоловік і має намір стрибнути. Прибувши на місце події, патрульні вжили всіх заходів, щоб врятувати 32-річного громадянина від фатального кроку.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня 2023 року близько 22-ї години до Державної служби з надзвичайних ситуацій надійшло сповіщення про те, що у Бердичеві чоловік упав на кам’янисте дно річки з високого мосту. У важкому стані його доставили до міської лікарні, де лікарі проводять комплекс реабілітаційних заходів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поліція патрульна поліція міст жінка швидка 
Матеріали по темі