Події

У Житомирському районі під час гасіння пожежі в металевому вагончику виявили загиблого чоловіка

28 September 2023, 12:16

Поблизу села Ставище Житомирського району під час гасіння пожежі в металевому вагончику виявили чоловіка без ознак життя.

Про це 28 вересня повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області

«27 вересня о 23:12 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в металевому вагончику на території земельної ділянки садово-дачного кооперативу поблизу с. Ставище Житомирського району. У зв’язку із пізнім викликом, по прибуттю рятувальників до місця події було встановлено, що вогонь вже встиг повністю охопити вагончик. Оздоблення стін горючими матеріалами створювало пожежне навантаження під час гасіння. Всередині на підлозі рятувальники виявили чоловіка без ознак життя. Пожежу локалізовано о 00:18, ліквідовано о 00:34. Вогнем знищено металевий вагончик», - йдеться в повідомленні.

Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 25 серпня у селищі Пулини Звягельського району загинув 13-річний хлопчик, господарі з іншими дітьми встигли врятуватися.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 13 січня 2023 року у селищі Нова Борова Житомирського району загорівся приватний будинок. Вогнеборці, які прибули на виклик, врятували дворічне маля. Дитина госпіталізована з опіком живота.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа рятувальник ДСНС загиблий 
Матеріали по темі