Події

Поліцейські виявили 12 п’яних водіїв за вихідні у Житомирській області

2 October 2023, 12:06

За вихідні патрульні виявили 12 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Про це 2 жовтня інформує патрульна поліція Житомирської області.

«Лише за минулу добу патрульні задокументували 7 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння. Один з них погодився пройти освідування за допомогою приладу Драгер на місці зупинки, результат — позитивний. Ще двоє водіїв відмовилися від проходження освідування у встановленому законом порядку та троє пройшли освідування в найближчому медзакладі, результат також позитивний.Один кермувальник перебував у стані, ймовірно, наркотичного сп'яніння та відмовився від обстеження у лікаря-нарколога. За кожним із випадків виявлення ознак сп'яніння у водіїв, патрульні склали відповідні адміністративні матеріали, які будуть направлені до суду.

Ще одного громадянина, який керував авто з ознаками наркотичного сп'яніння, патрульні доставили до медзакладу, де він погодився здати біоматеріал — результат згодом», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, упродовж вересня правоохоронці зафіксували 123 випадки керування водіями напідпитку та в стані наркотичного сп’яніння.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня 2023 у Брусилові Житомирської області нетверезий водій пропонував патрульним 5000 грн, щоб уникнути відповідальності за вчинені правопорушення. Натомість став фігурантом кримінального провадження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція водій нетверезий водій Драгер 
Матеріали по темі