Суспільство

«Бонусна броня»: Фонд Притули разом з українськими компаніями куплять бронетранстпорт для війська за бонуси

3 October 2023, 13:17

2 жовтня Благодійний Фонд Сергія Притули разом з українськими ритейлерами запустив спільний збір на броньований транспорт для Сил Оборони. Клієнти компаній-партнерів зможуть посприяти закупівлі 6 гусеничних бронетранспортерів та 16 броньованих позашляховиків.

Лінія магазинів EVA наряду з іншими знаними ритейлерами долучилася до ініціативи «Бонусна броня». До 31 жовтня включно учасники програми лояльності «EVA МОЗАЇКА» зможуть спрямувати свої бонуси на придбання 6 гусеничних бронетранспортерів типу FV-432та 16 броньованих позашляховиків Snatch Land Rover, котрі будуть передані підрозділам Сил Оборони як медико-евакуаційний транспорт.

Здійснити переказ бонусів на користь ініціативи клієнти EVA зможуть на касі будь-якого магазину мережі, повідомивши касира про свій намір, або у мобільному застосунку. На кошти, зібрані в рамках проєкту «Бонусна броня», Фонд Сергія Притули закупить та організує логістику транспорту, здійснить технічну підготовку та комплектування.

«Близько 300 наших колег, працівників EVA, захищають країну в лавах ЗСУ. На жаль, є й ті, з ким ми вже не зможемо відсвяткувати Перемогу. Як не прикро визнавати, герої все ж вмирають. Проте багато навіть важкопоранених захисників і захисниць мають шанс на життя у разі вчасної евакуації, домедичної допомоги та стабілізації. Транспорт, на який ми збираємо, дасть таку можливість. Тож, сподіваюсь, спільними зусиллями ми збережемо багато життів наших оборонців», — прокоментувала виконавча директорка лінії магазинів EVA Ольга Шевченко.

Для чого потрібні броньовані медеваки:

  • Евакуація поранених. Швидка евакуація поранених з лінії фронту до стабілізаційних пунктів/медичних закладів критично важлива для збереження життя.
  • Швидка медична допомога. Цей транспорт оснащений медичним обладнанням для надання допомоги під час тактичної евакуації.
  • Захист медичного персоналу і поранених. Броньована конструкція забезпечує захист від куль та снарядів, які загрожують життю поранених і медиків.
  • Мобільність у наданні допомоги. Захищеність броньовиків дозволяє надавати допомогу пораненому безпосередньо під час руху.

«На відміну від ворога, ми дбаємо про збереження життів наших людей. І там, де можна їх убезпечити, – ми це робимо. Задонатити для допомоги війську дуже просто. Ви заправляєте машину, купуєте продукти, засоби гігієни, техніку, ліки, одяг, або іграшку дитині і паралельно ви купуєте броню для Сил Оборони. Відправте свій бонус на порятунок наших!», — закликає засновник фонду, волонтер Сергій Притула.

Компанії-партнери проєкту: EVA, WOG, ARGO, «ФОРА», «Сільпо», «Антошка», «Аптека Подорожник», АЛЛО.

Збір бонусів триває з 2 по 31 жовтня 2023 року включно. Долучайтесь та перетворіть свої бонуси на захисну броню для наших оборонців!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: БФ благодійний фонд Притула "Єва" 
Матеріали по темі