Суспільство

Зима не за горами, подбайте про захист покрівлі вже зараз

5 October 2023, 12:59

Софіти - це панелі з ПВХ або металу, які встановлюються на кінці крокв для захисту підпокрівельного простору. Особливо популярні софіти, текстура яких імітує натуральне дерево. Софіти – це те, що надає будинку завершений і гармонійний вигляд, додаючи карнизу естетичності. Але окрім естетичної функції, софіти також виконують захисну роль, захищаючи кінці крокв та підпокрівельний простір від дощу, вітру, птахів та комах. Навіть невелика кількість горобців може завдати шкоди супердифузійній мембрані протягом однієї зими. Тому ми рекомендуємо підшивати карниз відразу, не залишаючи його відкритим на рік чи два.

Питання «Софіт? Що це?» тепер не буде турбувати домовласників, але для того, щоб правильно обрати софіт, давайте розглянемо, які види софітів є на ринку, та порівняємо переваги і недоліки двох основних матеріалів - сталі та ПВХ.

А в цьому Вам допоможе експерт з покрівлі ПП Металофасад, звернувшись до нас Ви отримаєте фахову консультацію, отримаєте експертні відповіді на болючі запитання, розвієте страх реконструкції та облаштуванні покрівлі тощо. Консультанти ПП Металофасад проведуть необхідні розрахунки та за необхідності виконають заміри і нададуть Вам або Вашим будівельникам консультацію з конструктиву та монтажу.

Консультацію Ви можете отримати за адресами

м. Житомир, вулиця Сергія Параджанова, 64

тел. +38(096) 555 22 55

+38(093) 555 22 55

м. Звягель, вулиця Марії Приймаченко, 36

тел. (096) 936 70 81

(068) 040 16 17

https://metalofasad.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Металофасад покрівля дах 
Матеріали по темі