Місто

У Житомирі на вулиці Кибальчича сусіди посварилися через самовільно поставлені бетонні блоки у дворі і звернулися до поліції

5 October 2023, 15:41

У Житомирі біля багатоповерхівок на вулиці Кибальчича місцеві жителі самовільно встановили бетонні блоки, якими перекрили проїзд. Їхні сусіди проти такої діяльності і вони звернулися до правоохоронних органів з заявою, аби демонтувати перешкоду.

Про це 5 жовтня в редакцію Житомир.info повідомила читачка.

«Кибальчича 15. Деякі мешканці цього будинку зговорившись і не погодивши з муніципальною службою міста найняли машину, яка посеред дня приїхала і вигрузила бетонні блоки на проїзжу частину дороги. Мотивують свій вчинок тим, що там гуляють діти, а машини які "ганяють" повз створюють загрозу для них. Значна частина мешканців цього ж будинку категорично проти встановлення перешкоди. Ніякого майданчика для дітей там немає, тому незрозуміло де їх діти там гуляють. Максимально машини там їхали 20км/год, бо там 2 різких повороти, припарковані авто, люки. Двом автівкам складно було роз'їхатись. Встановивши ці блоки вони не тільки перекрили проїзд, але й цим самим створили небезпеку, тому що ніяк не позначили цю перешкоду(немає попереджувальних знаків, світловідображаючої фарби на бетоні і т.д.). Вже звернулися в муніципальну службу, написали заяву в поліцію», - написала читачка.


Скріншот надісланого до редакції повідомлення читачки

У коментарі Житомир.info 5 жовтня в пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області розповіли, що бетонні блоки вже прибрали.

«Перший виклик надійшов на лінію 102 сьогодні, 5 жовтня, близько 9 години ранку, екіпаж патрульних поїхав на місце події, відібрав заяву та передав її на міськвідділ, а також повідомив відділ безпеки дорожнього руху про самовільне перекриття проїжджої частини. Наступний виклик надійшов близько 13 години і екіпаж, який прибув на місце, дочекався комунальне підприємство Житомирської міської ради, які отримали припис на демонтаж цих бетонних блоків. Надано кваліфіковане роз’яснення місцевим жителям, куди правильно звернутися для встановлення відповідних знаків або «лежачих поліцейських» (ред. ІДН - штучна дорожня нерівність)», - зазначили у поліції.

Нагадаємо, наприкінці 2022 року місцеві мешканці одного з будинків по вулиці Крошенській у Житомирі, збунтувалися проти парковки попід їхніми вікнами. Пенсіонерки нарікали на сусідів, мовляв, ті, не порадившись, взялися облаштовувати прибудинкову територію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: багатоповерхівка сусід сусіди бетонні блоки вул. Кибальчича патрульна поліція патрульний патрульні 
Матеріали по темі