Суспільство

Знайдеться все або пошук фільмів з Gazer METASMART TV

5 October 2023, 18:52

Який телевізор можна назвати хорошим? З великою діагоналлю, хорошою роздільною здатністю, яскравим зображенням, з достатнім обʼємом памʼяті. Без сумніву, ці характеристики є важливими й більшість SMART телевізорів у наших оселях ними володіють. Але який з того сенс, якщо нам завжди важко обрати що подивитися по телевізору. Серед величезної кількості фільмів та серіалів вибирати можна годинами і так нічого й не вибрати.

Проблему, яка вже встигла всім набриднути та забрати багато нашого часу, розвʼязав телевізор нового покоління Gazer METASMART TV. Він має декілька особливостей, які відрізняють його від звичайних SMART телевізорів, серед яких: можливість виходу в метавсесвіт та доступ до NFT платформ. Але найголовніше те, що METASMART TV зробив пошук фільмів зручним, легким та швидким. Нові революційні можливості телевізора Gazer презентував у вересні цього року на найвідомішій виставці побутової техніки та електроніки IFA 2023 у Берліні. І вже зараз українські кіномани можуть придбати телевізор, який знаходить все.

Як це реалізовано?

  1. Gazer METASMART TV акумулював всі фільми та серіали у світі на головному екрані телевізора. Це своєрідний ринок фільмів, який обʼєднує контент більшості онлайн-кінотеатрів. Вже не треба відкривати кожний застосунок, щоб дізнатися чи є обраний вами фільм у наявності та на яких умовах можна його переглянути. Ви бачите все на одному екрані і маєте можливість порівнювати та обирати відразу.
  1. Вибрати фільм, який максимально відповідає вашим вподобанням, реально завдяки фільтру за всіма можливими параметрами: жанром фільму, студією, режисерами, акторами, бюджетом, касовими зборами, нагородами, віком глядача. Ви точно не будете дивитися фільм з актором чи акторкою, гра яких не до вподоби? Не проблема — фільми з ними теж можна відсортувати.
  1. Більше довіряєте підбіркам фільмів від лідерів думок, кінознавців, студій? Більше немає потреби шукати їх в інтернеті чи десь в збережених дописах соцмереж. Тисячі підбірок тепер у вашому телевізорі. Вибирайте серед авторитетних рекомендацій та розширюйте свій кінематографічний кругозір.

Коли інші ще шукають та нервуються з Gazer METASMART TV ви вже насолоджуєтеся кінопереглядом. Це абсолютно новий рівень комфорту та розваг у вашому будинку. З Gazer завжди є що подивитись.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Gazer METASMART TV 
Матеріали по темі