Суспільство

У WinWin тепер можна вивчити не лише англійську, а й українську мову та математику

10 October 2023, 10:49

Школа англійської мови WinWin відкрила два нових напрямки, тепер тут можна вивчити українську мову та математику.

«Математика – це фундамент для всіх інших наук. Навіть в тій самій біології, хімії, дизайні, архітектурі потрібні знання математики. Українська мова – це спосіб висловити думку, це комунікація, домовленості. Діти мають вчитися правильно говорити, з правильною інтонацією», – старший менеджер проєкту «Українська мова й математика» школи WinWin Олександра Дацевич.

WinWin пропонує групові заняття, на яких діти зможуть проявити себе. Завдяки тому, що групи невеликі, викладач встигає приділити час кожному учню. Крім того, такі уроки фінансово вигідніші, ніж індивідуальні.

«Саме груповий спосіб вивчення розкриває дітей. У нас небагато дітей у групі: 5-7 осіб займається. Ті ж самі знання, що і на індивідуальній формі, ми вивчаємо у групі, але у людей більше комунікації», – старший менеджер проєкту «Українська мова й математика» школи WinWin Олександра Дацевич.

Навчальні програми створені відповідно до вимог Міністерства освіти. Втім викладачі WinWin використовують особисті методи. Адже математика – це не лише про дроби й рівняння, а й про логіку та критичне мислення, а мова – це про українську культуру. Тому у школі використовують матеріали, які не входять до стандартної програми.

«У своїй роботі я використовую посібники Олександра Авраменко та Олександра Заболотного, також Олени Білецької. Але зараз ми знаходимося на фінальній стадії розробки власного посібника WinWin для підготовки до ЗНО та НМТ з української мови. Чому ми вирішили взятися за таку нелегку справу?Тому що жоден з наявних посібників не задовольняє нас на 100%, а ми хочемо бути задоволені на 200%. Ми хочемо, щоб наш посібник був позбавлений зайвої академічної мови та пустої води, лише користь для наших студентів, і акцент на візуальне оформлення, бо сучасні діти це візуали», - викладач української мови школи WinWin Ольга Занько.

WinWin допоможе підтягнути рівень знань дитині, або підготуватися до ЗНО або НМТ.

«У нас, у WinWin, займаються діти різних вікових категорій. Серед моїх студентів є учні молодшої школи, середньої школи з 5 по 9 клас, і звичайно випускники, які готуються до ЗНО/НМТ. В учнів бувають різні запити – підтягнути загальний рівень знань, підготувати до мовно-літературних конкурсів, поглиблено вивчити предмет», – викладач української мови школи WinWin Ольга Занько.

Школа WinWin має 9 років досвіду, тому викладачі точно знають, як заохотити дитину до навчання.

Більше інформації про курс – дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: WinWin англійська мова математика українська мова Дацевич Занько 
Матеріали по темі