Суспільство

Уночі на перегоні Бердичів - Козятин з рейок зійшли вантажні вагони, тимчасово були змінені маршрути пасажирських потягів

13 October 2023, 11:03

Уночі через сходження з рейок вантажних вагонів на перегоні Бердичів - Козятин було змінено маршрут низки пасажирських поїздів.

Про це о 01:34 ночі 13 жовтня у своєму телеграм-каналі повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

«Через сходження вантажних вагонів на перегоні Бердичів - Козятин буде змінено маршрут низки пасажирських поїздів. Таким чином, через Жмеринку та Підволочиськ із затримкою до 2 годин слідуватимуть наступні поїзди: 7 Київ - Чернівці,95 Київ - Рахів, 49 Київ – Трускавець. Поїзд 23 Київ - Хелм прямує зміненим маршрутом через Коростень і Шепетівку із затримкою близько 1 години. Поїзд 78 Ковель - Одеса прямуватиме через Бердичів, Житомир, Фастів, Козятин із затримкою до 3 годин. Поїзд 6 Ясіня - Запоріжжя слідуватиме через Шепетівку, Коростень і Фастів із затримкою до 3 годин БЕЗ зупинки по станції Бердичів. Пасажирів від Бердичева на цей рейс у дніпровському напрямку довеземо до Фастова поїздом 78 із подальшою пересадкою на придбані місця. Пасажирів цього рейсу ДО Бердичева натомість готуємо до пересадки на поїзд 88 у Фастові. Наші провідники, вокзальні чергові, поїзні диспетчери та оператори гарячої лінії готові всю ніч тримати ситуацію на контролі і не дати нікому заплутатись», - йдеться у повідомленні.

На ранок о 9:30 у телеграм-каналі «Укрзалізниці» з'явилось повідомлення про завершення відновлювальних робіт.

«Залізничники завершили відновлювальні роботи на дільниці Козятин — Бердичів, рух пасажирських поїздів відновлено стандартним маршрутом», - йдеться у повідомленні.

Поточні затримки поїздів внаслідок прямування зміненим маршрутом можна традиційно знайти на сайті.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2021 року неподалік села Чорнорудка (колишній Ружинський район, нині – Бердичівський) Житомирської області сталася аварія на залізниці: з колії зійшли 10 вагонів вантажного поїзда. У зв’язку з цим деякі пасажирські поїзди курсували із запізненням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Укрзалізниця поїзд потяг залізниця рейки Козятин Бердичів колія вантажний потяг 
Матеріали по темі