Події

В Житомирі на Великій Бердичівській сталася ДТП за участю Opel та ВАЗ

15 October 2023, 20:34

В Житомирі 15 жовтня на перехресті вулиць Велика Бердичівська і Довженка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів.

Подробиці ДТП, відео якої виклали в соцмережах, Житомир.info розповіли в поліції області.

«О 16:55 надійшло повідомлення про ДТП на Великій Бердичівській за участю автомобілів Opel Omega та ВАЗ-2107. На місце події була відправлена слідчо-оперативна група. В результаті ДТП водій Opel отримав легкі тілесні ушкодження», - повідомили в пресслужбі ГУНП.

Нагадаємо, ввечері 14 жовтня в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Корольова та Промислова: в результаті зіткнення трьох автомобілів – ИЖ 27175-036, Ford Focus та Peugeot 206 – двоє водіїв отримали легкі тілесні ушкодження.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 13 жовтня 2023 року у Житомирі сталася ДТП на вулиці Вітрука за участю двох автомобілів та мотоцикла: Seat зачепив мотоцикл після чого виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Kia Rio, на водія Seat склали протоколи за кількома статтями, серед яких – керування без водійського посвідчення та в стані алкогольного сп'яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція вул.Велика Бердичівська 
Матеріали по темі