Події

​У селі Житомирської області п'яний чоловік, який мав при собі два ножі, намагався вчинити бійку в магазині

16 October 2023, 14:10

У Коростенському районі нетверезий чоловік намагався вчинити бійку в торговельному закладі. Дебошир не реагував на зауваження поліцейських та мав при собі два ножі.

Про це 16 жовтня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба управління поліції охорони в Житомирській області.

«Подія сталась 15 жовтня в одному з сіл Коростенського району. Нетверезий чоловік вчинив скандал у торговельному закладі та намагався вчинити бійку. Правоохоронці, які прибули на місце події, припинили правопорушення та затримали причетного. Близько 12 години на головний пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «тривога» з об'єкта, який обладнаний сигналізацією поліції охорони», - йдеться у повідомленні.

На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який поводився неадекватно, лаявся, та за свідченнями очевидців, намагався з’ясувати стосунки з відвідувачами. Дебошир не реагував на зауваження поліцейських, відтак для припинення його протиправних дій довелось застосувати фізичну силу та аерозольний спецзасіб.

Під час поверхневого огляду у нього виявили два предмети, схожі на ножі. Тож на місце події поліцейські охорони викликали слідчо-оперативну групу Коростенського райвідділу для з’ясування всіх обставин. Вони передали колегам затриманого 52-річного коростенця.

Нині триває відповідна перевірка.

Нагадаємо, 3 жовтня у відділенні банку в Житомирі затримали чоловіка, який погрожував оточуючим та мав при собі наркотики і пістолет

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2023 року пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомила про те, що у Житомирі на вулиці Князів Острозьких затримали чоловіка, який погрожував зброєю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція поліція охорони охорона ніж хуліганство пульт магазин 
Матеріали по темі