Суспільство

Жителі Житомирської області можуть повернути переплату за послугу розподілу природного газу

16 October 2023, 14:30

Житомиряни, які мали переплату за розподіл газу, адже заплатили наперед попередньому оператору газорозподільних мереж, можуть повернути свої гроші. Для цього потрібно написати відповідну заяву.

«До 31.08.2023 року розподілом займалася компанія АТ «Житомиргаз», оскільки вона втратила свою ліцензію, то з 01.09.2023 займається розподілом ТОВ «Газорозподільчі мережі». У зв'язку з цим, люди, які сплатили до кінця року, повинні звернутися в клієнтський сервіс для написання заяви на повернення коштів, також це можна зробити онлайн, або передати пакет документів поштою. До заяви потрібно додати: паспорт, код, реквізити карткові та квитанцію про оплату», - керуюча відділенням Центру обслуговування клієнтів Наталя Ковальчук.

У Центрі обслуговування клієнтів чимало людей. Повернути гроші прийшла пані Тетяна, яка має переплату у 500 грн. Питаємо, чи довго чекали у черзі та, чи складна процедура.

«Ні. Тим паче, що заяву я на сайті роздрукувала, мені сусідка показала як. Я роздрукувала, вдома заповнила, а тут просто спеціалісту віддала», - клієнтка Тетяна.

У клієнтському просторі запевняють, встигають приділити час кожному відвідувачу, а деякі категорії консультують поза чергою.

«Клієнтів багато, але всіх приймаємо та оформлюємо без проблем. Поза чергою у нас військові, люди з інвалідністю, люди з маленькими дітьми, або вагітні», - керуюча відділенням Центру обслуговування клієнтів Наталя Ковальчук.

Також запевняють, що абонентам вже повернули переплачені кошти, на суму майже 700 тис. грн.

«Кошти повертають протягом 10 робочих днів. З 4 тисяч заяв, які надійшли, половині вже повернули кошти», - керуюча відділенням Центру обслуговування клієнтів Наталя Ковальчук.

Нагадаємо, Центр обслуговування клієнтів у Житомирі знаходиться за адресою: вул. Київська, 54.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ гроші переплата 
Матеріали по темі