Влада

Від початку повномасштабного вторгнення поліція Житомирської області замовила «улюбленій» фірмі ремонтів на майже 20 мільйонів

20 October 2023, 17:11

Головне управління Національної поліції в Житомирській області 13 жовтня уклало угоду з ТОВ «Комтех Полісся» на капітальний ремонт проїзду спецтранспорту із заміною дорожнього покриття з влаштуванням водовідведення. Вартість укладеної угоди склала 1,8 млн грн.

Про це йдеться в системі «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі становила 1,864 млн грн. ТОВ «Комтех Полісся» було єдиним учасником та запропонувало на 0,4% нижчу ціну від очікуваної вартості.

В тендерній документації ГУНП у Житомирській області встановило вимогу щодо надання у складі тендерної пропозиції учасника акт огляду об’єкта та ознайомлення із проєктною документацією. Учасник особисто має відвідати та оглянути об’єкт будівництва, оцінити можливості виконання робіт, їх види та обсяги, ознайомитися із проєктною документацією. Замовники використовують таку вимогу для того, щоб звузити конкуренцію та створити перешкоди для «непотрібних” учасників на торгах.

До 25 грудня підрядник має відремонтувати проїзд спецтранспорту із заміною дорожнього покриття з влаштуванням водовідведення на вулиці Старий Бульвар, 5/37.

ТОВ «Комтех Полісся» є постійним підрядником ГУНП у Житомирській області. З 2021 року Головне управління Національної поліції в Житомирській області уклало з ТОВ «Комтех Полісся» 41 угоду на 23,3 мільйона. Всі роботи пов’язані з ремонтними роботами.

Зауважимо, що з початку повномасштабного вторгнення Головне управління Національної поліції в Житомирській області уклало з ТОВ «Комтех Полісся» договорів на 19,6 млн грн.

ТОВ «Комтех Полісся» засноване в 2006 році в Житомирі. Власником фірми є Андрій Бура. У 2020 році Бурда балотувався в депутати до Житомирської міської ради від політичної партії «Європейська Солідарність».

Наталія Іжицька для Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП тендер ремонт закупівля поліція Комтех Полісся 
Матеріали по темі