Події

У Житомирському районі загинув 22-річний мотоцикліст внаслідок зіткнення з Toyota Prado

21 October 2023, 17:32

У ДТП у Житомирському районі загинув мотоцикліст, поліція розпочала розслідування.

Про це 21 жовтня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася 21 жовтня близько 07:25 на автошляху Житомир – Сквира, поблизу с. Івниці Волицької громади. Попередньо, 57-річна місцева жителька, керуючи позашляховиком «Toyota Prado» та виконуючи маневр повороту, допустила зіткнення з мотоциклом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм на місці загинув 22-річний керманич двоколісника», - повідомили правоохоронці.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Водночас правоохоронці закликають водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху та бути вкрай уважними на дорозі. Перед здійсненням будь-якого маневру переконайтесь в його безпечності. Дотримуйтеся безпечної швидкості руху та дистанції, аби мати змогу вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин.

Нагадаємо, 25 вересня у селі Сліпчиці Житомирського району 19-річний керманич мотоцикла виїхав за межі проїзної частини, де зіткнувся з парканом. Внаслідок ДТП водій загинув на місці, а 27-річний пасажир потрапив до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 23 вересня в Бердичеві сталася смертельна ДТП: внаслідок зіткнення мотоцикла й легкового автомобіля загинули двоє людей, що їхали на двоколіснику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мотоцикл загиблий мотоцикліст аварія поліція 
Матеріали по темі