Здоров'я

У клініці «Vivita Dental» пропонують сучасні стоматологічні послуги: імплантація, протезування, ортодонтія

24 October 2023, 12:44

Мрієш про гарну посмішку? Тоді завітай до стоматологічної клініки «Vivita Dental», яка знаходиться у центрі Житомира. Тут пропонують сучасні стоматологічні послуги, як імплантація, протезування та ортодонтія.

«У нас у клініці пропонуємо весь спектр стоматологічних послуг, починаючи від ортодонтії та закінчуючи імплантацією, видаленням зубів мудрості. Ортопедія, терапевтична стоматологія, естетична стоматологія, ендодонтична стоматологія. Все, що є у стоматології, наразі присутнє у нашій клініці», - говорить головний лікар клініки «Vivita Dental» Артем Приборецький.

У «Vivita Dental»» працюють справжні професіонали, лікарі з багаторічним досвідом, які постійно вдосконалюються. У клініці немає поняття «складний випадок», адже тут беруться за кожного пацієнта та підбирають дієве лікування.

«У нашій клініці працюють: стоматологи, стоматологи-терапевти, пародонтолог, стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед, ортодонт», - розповідає головний лікар клініки «Vivita Dental» Артем Приборецький.

«Vivita Dental» – це комфортна стоматологічна клініка, де не потрібно чекати в черзі, а привітний персонал допоможе мінімізувати стрес від походу до стоматолога.

«У нашій клініці «Vivita Dental» до кожного пацієнта підбирається індивідуальний підхід, для того, щоб визначити тактику лікування та скласти план лікування», - ділиться лікар-пародонтолог клініки «Vivita Dental» Максим Мельник.

Клініка оснащена сучасним обладнанням, тому пацієнти отримують якісне лікування.

«У нас є три мікроскопи. Деякі хірургічні операції проводяться з мікроскопом, наприклад, обтікальна хірургія, ендодонтія. Також ортопедія, наприклад, вініри, де потрібна точність», - говорить головний лікар клініки «Vivita Dental» Артем Приборецький.

«Vivita Dental» – це про якість та доступність, адже цінова політика вас приємно здивує. Крім того, у клініці діють знижки.

«У нас для військових діє постійна знижка 15%, для їх сімей - це 10% знижка. Також ми працюємо по програмі Dental Help UA «Поверни усмішку Герою». Нещодавно поставили імпланти одному військовому повністю безплатно», - запевняє головний лікар клініки «Vivita Dental» Артем Приборецький.

У «Vivita Dental» вас чекає: професійне обслуговування, комфортні умови та новітні медичні технології. Хочеш мати здорові зуби, тоді довірся експертам зі створення ідеальних посмішок.

Клініка «Vivita Dental» знаходиться за адресою: вул. Перемоги, 3.

Телефон: 068-412-32-32.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: клініка стоматологічна клініка Vivita Dental Приборецький Мельник 
Матеріали по темі