Влада

У райцентрі Житомирської області купили машину-амфібію для розчищення річки за 9,5 млн грн

26 October 2023, 10:56

Звягельска міська рада придбала спеціальну самохідну установку класу амфібія «TRUXOR Т-40» для розчищення та поглиблення водойм.

Про це 25 жовтня повідомила Звягельська міська рада.

«Вже найближчим часом на водоймах Звягельської громади працюватиме спеціальна техніка для їх очищення та поглиблення. 25 жовтня до Звягеля доставлено багатофункціональну самохідну установку класу амфібія «TRUXOR Т-40». Придбали її за кошти місцевого бюджету. Машина-амфібія шведського виробництва оснащена додатковим обладнанням, яке дозволятиме поглиблювати русло водойми та чистити його від заростей, а також — проводити зачистку берегів від надмірної рослинності. Під час розвантаження було проведено короткий інструктаж, після чого машина дісталася водойми та почалося випробування техніки на практиці. Рішення про придбання для громади багатофункціональної машини «TRUXOR»було підтримане керівництвом громади та депутатським корпусом, адже від того, в якому стані головна водна артерія – річка Случ, залежить екологічне благополуччя міста та якість води. Нарешті Звягель отримав для цього потужний інструмент», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що в системі «Prozorro» є тендер, який проводило КП «Звягельсервіс», на закупівлю багатофункціональної самохідної установки класу амфібія Truxor із додатковим обладнанням у комплекті. Очікувана вартість закупівлі становила 9 555 000,00 грн. Єдиним учасником і переможцем стало київське ТОВ «Констракшн Машинері», з яким 30 серпня 2023 року КП «Звягельсервіс» уклало угоду на купівлю багатофункціональної самохідної установки класу «TRUXOR Т-40» з комплектом додаткового обладнання за 9 млн 540 тис. 702 грн.


Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2020 року Коростенська міська рада оголосила тендер на придбання самохідної установки класу амфібія Truxor з очеретокосаркою за 3,5 млн грн: переможцем стало ТОВ «Констракшн Машинері» із пропозицією 3 млн 395 тис. грн, тоді як ТОВ «РЕМТЕХМОРПОРТ» пропонувало цю ж техніку дорожче на 5 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: звягель тендер КП «Звягельсервіс» "Констракшн Машинері" "Truxor" машина-амфібію розчищення річки русло Звягельська міська рада 
Матеріали по темі