Влада

Який вигляд мають об’єкти, на які Житомирській області виділили 850 млн грн з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф

26 October 2023, 17:28

На виконання розпорядження начальника Житомирської ОВА №478 від 10.10.2023 «Про утворення робочої групи «Прозорість і підзвітність» обласної військової адміністрації», на офіційному веб-сайті Житомирської ОВА створено окремий профільний розділ «Прозорість та підзвітність», з яким можна ознайомитися тут.

Про це 26 жовтня повідомила пресслужба обласної військової адміністрації.

«У розділі викладена нормативно-правова база щодо діяльності робочої групи, перелік об’єктів, на відбудову яких були спрямовані кошти з фонду ліквідації наслідків збройної агресії, а також новини щодо діяльності робочої групи. Головне завдання групи – це протидія корупції. Робоча група здійснюватиме контроль за належним використанням коштів, що надійшли в область із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, а також інших субвенцій із державного бюджету. Діяльність робочої групи буде максимально прозора та підзвітна в медійному полі із залученням громадськості», - йдеться у повідомленні.

У новому розділи виклали інформацію про об’єкти, на які Житомирській області передбачено 852 млн 267 тис. 004 грн субвенції з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф. Розпорядженням КМУ від 16 червня 2023 року області виділили 831 млн 365 тис. 356 грн на п’ять об’єктів:

70 млн грн – реконструкція Коростенського міського ліцею № 2;

60 млн грн – капітальний ремонт Кирданівського ліцею;

400 млн грн – реконструкція майнового комплексу КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О. Ф. Гербачевського»;

300 млн грн – реконструкція майнового комплексу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня»;

1 млн 365 тис. 356 грн – розробка проектної документації для будівництва в с. Зарічани.

Розпорядженням Кабміну від 9 серпня додали ще 20 млн 901 тис. 648 грн, які будуть спрямовані на капітальний ремонт нежитлової будівлі «Центр безпеки громадян» за адресою: вул. Овруцька, 7б, в с. Велика Хайча Коростенського району.

Який вигляд зараз мають два ліцеї, дві лікарні, майбутній гуртожиток для ВПО та центр безпеки і який матимуть після реконструкції та капітальних ремонтів – дивіться фото ОВА у слайдері

Як повідомляв Житомир.info, департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 18 липня 2023 року без тендеру уклав договори на коригування проєктів реконструкції обласної клінічної лікарні та обласної дитячої лікарні за 14 млн 454 тис. 373,2 грн. 4 вересня на «Прозорро» оприлюднили інформацію про укладений договір на виготовлення проєкту гуртожитку для ВПО в селі Зарічани за 1 млн 364 тис. 555 грн.

Тендер на капітальний ремонт ліцею в селі Кирдани Овруцької громади оголосили 10 серпня, кілька разів його проведення переносили і зрештою 9 жовтня підписали договір з єдиним учасником торгів – київським ТОВ «Міське будівництво» з пропозицією 88 млн 844 тис. 380,86 грн – на 29 млн 520 тис. 542,34 грн дешевше початкової вартості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОВА корупція фонд ліквідації ліцей. лікарня гуртожиток центр безпеки 
Матеріали по темі