Місто

Смачні страви та автентичні напої: житомирська броварня Шульц знайомить з традиціями Чехії

30 October 2023, 12:43

У кожної країни є унікальні національні традиції, аби поринути у культуру Чехії не обов'язково виїжджати за кордон. У житомирській Броварні Шульц v.2.0. створюють хмільні напої з тисячолітньою історією, а також знайомлять відвідувачів з чеською кухнею.

«У нас чеське пиво, чеська кухня. Де ще збиратися людям, як не в Житомирі в Шульці, бо це місце зустрічі. Тут можна добре побалакати, випити пива, з'їсти гуляш, часничку, чеський національний суп», - розповідає головний пивовар Броварні Шульц Даніель Ваша.

Головний пивовар броварні Даніель Ваша за походженням чех. Знаючи секрети хмільних напоїв варить справжнє чеське пиво в Броварні Шульц v.2.0. Саме тому заклад користується популярністю серед місцевих.

Даніель переконаний, у Житомирі цінують культуру інших країн.

«Традиції збереглися. Чеська громада дуже активна у Житомирі. На Крошні будиночки, я там почуваюся, як вдома. Тут є поляки, чехи, армяні, азербайджани – Житомир таке місто, яке для всіх», - сказав головний пивовар Броварні Шульц Даніель Ваша.

До Житомира завітали голови чеських товариств з усієї України й звісно не могли не відвідати Броварню Шульц v.2.0.

«Такі об’єкти є туристичними магнітами. Також, це приклад, як чехи тут господарювати, адже 60% хмелю вирощувалося раніше на цих землях. Хмелярі чеські багато вкладали у культуру, у будівництва цієї області», - ділиться голова Чеської національної ради України та Житомирської спілки волинських чехів Людмила Чижевська.

Спробувати традиційне чеське пиво можна в Броварні Шульц v.2.0., яка знаходиться за адресою: вулиця Перемоги, 1.

Контакти для бронювання стола 0 (63) 533 03 00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шульц броварня Даніель Ваша 
Матеріали по темі