Події

Через недопалок у селищі Житомирського району сталася пожежа: напівпритомного чоловіка знайшли у будинку

31 October 2023, 12:02

У смт Хорошів горів будинок через необережність під час куріння. Господаря виявили напівпритомного з опіками кінцівок.

Про це 31 жовтня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«30 жовтня о 12:00 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт Хорошів. Про це рятувальників сповістили сусіди, які відчули їдкий запах диму», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику спостерігалося сильне задимлення в оселі. Всередині на підлозі вони виявили напівпритомного чоловіка. Рятувальники винесли його із задимленого приміщення та передали до рук викликаних медиків. З опіками нижніх кінцівок господаря оселі госпіталізували до лікарні.

Пожежу ліквідовано о 12:16. Вогонь устиг знищити підлогу та домашнє майно на площі 1 кв.м. Подальшого розповсюдження полум'я рятувальники не допустили. Ймовірною причиною займання стала необережність під час куріння.

Нагадаємо, 30 жовтня у Радомишлі в цокольному поверсі одноповерхового цегляного будинку сталася пожежа. Сусід надав першу домедичну допомогу постраждалому, чоловік у лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 14 жовтня 2023 року у с. Разіне Баранівської територіальної громади через необережність під час куріння загинув чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник недопалок опік 
Матеріали по темі