Події

Правоохороці встановлюють свідків смертельної ДТП, яка сталася 1 жовтня у селі Житомирської області

1 November 2023, 09:34

Звягельські слідчі встановлюють свідків ДТП, яка сталася у селі Чижівці 1 жовтня. Під колесами автомобіля загинув 61-річний мотоцикліст.

Про це 31 жовтня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася у с. Чижівці вдень 1 жовтня. Поліцейські збирають важливу для розслідування інформацію та просять відгукнутися свідків та очевидців», - йдеться у повідомленні.

За відомими обставинами, 29-річний житель Хмельниччини, водій автомобіля «Skoda», здійснив зіткнення із мотоциклом «Viking» під керуванням 61-річного місцевого жителя, який рухався у попутному напрямку.

У результаті від отриманих травм водій двоколісника загинув на місці події.

Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У поліції закликають, якщо ви стали свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, володієте іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, звернутися до Звягельського райвідділу поліції (м. Звягель, вул. Івана Франка, 3а) або зателефонувати за номером 093-462-99-16 або 102.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня 2023 року в с. Чижівці Звягельського району в результаті зіткнення з автомобілем Skoda загинув 61-річний мотоцикліст.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція свідок ДТП аварія мотоцикліст Чижівці мотоцикл 
Матеріали по темі