Новини компаній

Зволоження шкіри взимку — як обрати відповідний крем для обличчя

2 November 2023, 12:40

Якісний догляд за шкірою обличчя в зимовий час дозволить зберегти її структуру та гарний зовнішній вигляд. У зимовий час на шкіру впливає пересушене повітря усередині приміщень, сильний вітер та мороз на вулиці, а також температурні перепади між теплим приміщенням та вулицею. З такими впливами та стресами для шкіри впоратися не так просто, але цілком реально – за допомогою вибору правильного зволожуючого крему.

Він створить захисний бар'єр, відновить шкіру після пошкоджень від морозу та вітру, а також забезпечить живлення потрібними компонентами та сполуками. Недостатньо правильно вибрати зволожуючий крем для обличчя, адже необхідно ще й правильно користуватися ним, дотримуючись рекомендацій виробника. Не зайвим захиститися від зовнішніх чинників, тобто носити шарф, не перебувати довгий час на відкритому повітрі, а також нормалізувати харчування та пити достатньо води.

Тип шкіри та вид крему

Зволожуючий крем для зимового часу також підбирається, виходячи з типу шкіри обличчя. Якщо вона жирна, тоді потрібно віддавати перевагу легкому живильному крему, який призначений спеціально для зимового періоду. При сухій шкірі має бути крем із гіалуроновою кислотою, натуральними маслами та доповнюватися вітаміном Е.

Комбінована шкіра вимагає застосування косметики середньої щільності, де склад доповнюватиметься протизапальними компонентами рослинного походження. Якщо шкіра нормальна, тоді підбирається крем із насиченою структурою, де є вітаміни та ретинол.

Зволоження шкіри взимку

Жирна шкіра в зимовий період стає сухою, а суха набагато чутливішою. Нормальна шкіра перетворюється на суху, тому підхід до підбору крему має бути іншим. При зволоженні шкіра обличчя отримує достатню кількість води та різних речовин. Відбувається зміцнення дерми та створення захисного бар'єру.

Універсальні рішення на зиму

Кремів на ринку не так мало, тому у великій різноманітності складно освоїтися. Рекомендується скористатися рейтингами та відомими пропозиціями від виробників, що спрощує покупку в результаті:

  • Крем для зволоження шкіри обличчя Isehan. Миттєве пом'якшення та зволоження шкіри. Завдяки наявності трьох варіацій гіалуронової кислоти гарантується тривалий час зволоження;
  • Крем з оливковою олією від Care&BeautyLine. Варіант для денного догляду на кожен день, де є олія оливок, авокадо, а також набір вітамінів A, E, C, D;
  • Живильний крем від JEAN DARCEL. Шкіра заспокоюється, захищається та підтримується хороша еластичність;
  • Живильний крем від PHYTOMER. Ідеальний захист від несприятливих зовнішніх факторів, запобігаючи старінню шкіри;
  • Захисний крем від Declare. Спеціальна формула захисту, що запобігає пошкодженню шкіри внаслідок вітрів та холодів. Створює бар'єр і в цілому зміцнює шкіру.

Для підвищення ефективності застосування кремів необхідно робити постійне відлущування шкіри, підбирати догляд залежно від її типу та стану, а також застосовувати засоби з SPF, навіть якщо на вулиці немає сонця. У зимовий час ультрафіолет також впливає на стан шкіри обличчя та додатковий захист не стане зайвим.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крем 
Матеріали по темі