Суспільство

Житомирський картонний комбінат передав автомобілі для евакуації та мобільних груп

3 November 2023, 10:34

Чергова допомога захисникам, Житомирський картонний комбінат передав два автомобілі військовим. Перед тим, як віддати ключі, провели технічне обслуговування, щоб транспорт не підводив воїнів.

«Зробили ремонт ходової, демпферу, укріпили раму, тому можна більше навантаження брати, пофарбували. «Nissan» теж саме: пофарбували, провели обслуговування. Вони готові виконувати бойові завдання», - говорить заступник начальника транспортно-складської служби Віталій Тимошенко.

Військові кажуть: автомобілі точно не залишаться у Житомирі.

«Дані автомобілі будуть використовуватися для евакуації та для мобільних груп», - сказав військовослужбовець Богдан.

Допомога військовим в пріоритеті для Житомирського картонного комбінату. Якщо порівняти кількість переданих транспортних засобів підприємством, то вона дорівнює кількості мобілізованих працівників.

«Не було такого місяця, щоб ми якось не допомагали гуманітаркою, або машиною. Кожного місяця намагаємося викластися на всі 100%, щоб допомогти нашим Збройним Силам перемогти у цій війні», - каже співвласник ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.

ЖКК співпрацює з волонтерами. Про потреби військових дізнається від них самих та від влад, тому передають ту допомогу, яка дійсно потрібна.

«Дуже багато фондів місцевих, міжнародних. Дуже тісно співпрацюємо з «Домом ветеранів». Ми дуже потоваришували з військовими, які безпосередньо використовують нашу допомогу, тому отримуємо від них запити, що потрібно їм на передовій. Водночас тісно співпрацюємо з військовою адміністрацією, отримуємо якісь потреби», - розповідає співвласник ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.

На останок додають: Житомирський картонний комбінат буде й надалі підтримувати воїнів, адже нині – це обов'язок кожного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирський картонний комбінат військовослужбовець Ліскі 
Матеріали по темі