Влада

Управління транспорту міської ради за 10,3 мільйона купило вісім пікапів для військових, які захищають Житомир

3 November 2023, 12:10

Вісім пікапів, які закупили за кошти місцевого бюджету задля посилення об'єктів критичної інфраструктури, прибули до військових.

Про це ввечері 2 листопада повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Сьогодні автівки Пежо вже будуть у новоствореного військового підрозділу. Їх використовуватимуть для захисту повітряного простору на території Житомирської області», - цитує військового міська рада.

Зазначається, що пікапи укомплектують обладнанням під військові потреби, і вони виконуватимуть свої завдання.

Тендер на закупівлю восьми вантажних автомобілів типу пікап 12 вересня оголосило управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради. Очікувана вартість закупівлі становила 11 млн 200 тис. грн.

На торги подали заявки троє учасників, найдешевша пропозиція була у ТОВ з іноземними інвестиціями «Юромаш» - 10 млн 288 тис. грн, але її відхилили, бо потужність двигуна менше, ніж прописана в тендерних характеристиках.

Скриншот з протоколу про відхилення тендерної пропозиції

В результаті торгів переможцем стало вінницьке ТОВ «Автовінн» з пропозицією 10 млн 359 тис. грн, договір з фірмою підписали 17 жовтня: купили шість Peugeot Landtrek АСТ і два Peugeot Landtrek ALL.

Скриншот додатка до довогору

Як повідомляв Житомир.info, на початку жовтня 2023 року комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» за майже 2,8 млн грн придбало чотири пікапи для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобіль ЗСУ військові бюджет закупівля управління транспорту міськрада 
Матеріали по темі